terrasoverkapping

Terras inspiratie voor je tuin

Heb jij ook afgelopen weekend weer heerlijk van de zon genoten? Lekker in je eigen tuin de 1e zonnestralen gepakt? Laten we hopen dat er nog vele volgen.

Wij hebben genoten van de zon in onze tuin. Wij wonen hier pas een half jaar maar we zijn zo blij met dit huis. En nu blijkt dat we heel veel zon in de tuin krijgen. Er zijn meerdere plekjes om van de zon te genieten.

Toch zou ik zo twee plekken weten waar we terrasoverkappingen zouden kunnen aanbrengen.

De beste plek in de tuin

Allereerst tegen de woning aan. We hebben screens dus we kunnen de zon buiten houden maar persoonlijk zou ik liever iets van een overkapping willen. Nu hout het binnen de zon wel tegen maar als het heel erg warm wordt hebben we niets om onder te zitten. Daarbij kan je ook met minder weer buiten zitten. Gisteren merkte ik dat er soms een koud windje stond. Onder een terrasoverkapping zit je toch beter uit de wind. Zo blijf je langer buiten zitten.

Naast het praktische oogpunt van een terrasoverkapping vind ik dat het ook luxe toevoegt aan de tuin. Daarbij staan je spullen altijd droog waardoor ze langer meegaan.

En niet alleen tegen het huis aan, ook tegen de carport zou ik een kleine overkapping willen. Hier komt namelijk de bbq en met een kleine overkapping kan deze mooi droog staan. Onze carport wordt namelijk grotendeels gebruikt voor de opstal van fietsen dus een overkapping zou welkom zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *