parasol

De zon in de tuin

We kunnen niet wachten tot het lente wordt. Dat we weer heerlijk in de tuin kunnen liggen en eventueel onder een parasol van de zon kunnen gaan genieten.

Want hoe heerlijk de zon ook is, we willen er niet altijd in zitten. Een schaduwplek in de tuin is een absolute must. Even lekker de schaduw opzoeken is niet alleen aangenaam, maar kan ook een beschermende werking hebben. De afgelopen jaren is bewezen dat lang in de zon zitten niet goed is voor de gezondheid. Daarom zijn er verschillende manieren om je tegen schadelijk UV licht te beschermen. In je eigen tuin is dat natuurlijk het makkelijkst te bereiken door middel van een parasol, die met speciale UV werende coating is bewerkt.

Duurzame parasol

Nu kun je kiezen voor een goedkope parasol van de bouwmarkt, maar deze gaan vaak snel stuk. Het doek beschadigd of de poot gaat roesten. Je kan beter je geld besteden aan een parasol die lang meegaat. Éen waar je lang van kan genieten, want men verwacht dat de zonne-uren in Nederland de komende jaren gaan vermeerderen.

Bij Parasols.nl verkopen ze parasols in verschillende kleuren en maten. Zij hebben een groot assortiment waarin zij naast de standaard parasol ook muur – en zweefparasols aanbieden. Als je een parasol bij Parasols.nl koopt weet je zeker dat je kiest voor duurzaam. Alle parasols worden namelijk uitvoerig getest. De frames zijn gemaakt van aluminium waardoor deze een hoge weerstand tegen corrosie hebben. Parasols.nl geeft een lange garantie op hun producten. Je krijg 2 jaar garantie op het frame en 4 jaar op het doek. Als je zolang garantie durft te geven ben je overtuigd van de kwaliteit van je product.

Accessoires

Nu we de tuin steeds vaker gebruiken als verlengstuk van onze woonkamer is het ook wel fijn als we in de tuin goed kunnen vertoeven. Bij Parasols.nl bieden ze extra accessoires die zorgen voor nog meer behagelijkheid. Naast een parasol met UV werende coating kan je er ook voor kiezen om een verwarming in je parasol te monteren. Zo kan je, als het ’s avonds iets kouder wordt, toch nog lekker buiten blijven zitten. Ook is er de mogelijkheid om een lamp aan de parasol te monteren. Zo blijf je niet alleen warm door de verwarming maar blijft alles ook nog een goed verlicht.

De parasols starten bij een vanaf prijs van 259,-

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *