tekststicker

Tekststickers: mooi voor elke kamer!

Ben je die kale muur in je woonkamer of slaapkamer ook zo zat en wel toe aan een kleine make-over? Muurstickers met teksten zijn een originele manier om je muur te laten spreken. En door het brede aanbod van spreuken, citaten en gezegden is er voor elke kamer in huis een passende muursticker te vinden. Trouwens, ook voor kantoorpanden, restaurants en bijvoorbeeld hotels zijn er mooie teksten ter decoratie.

Muurstickers met teksten zijn er in allerlei soorten, van een losse zin en uitspraak tot hele muurvullende teksten en gedichten. En aangezien je zelf de kleur en maat kunt kiezen, krijg je een sticker die perfect op jouw muur past. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tekststicker in de gang om iedereen welkom te heten? En de muur in de keuken, eetkamer of in het restaurant kun je versieren met een lekker recept. Inspirerende teksten zijn zeer passend voor de studeerkamer of een vergaderzaal, in de slaapkamer of een hotelkamer droom je heerlijk weg onder een lieve tekst en in de woonkamer laat je zien wat jouw familie voor je betekent met een muursticker met tekst.

Muurstickers babykamer

Speciaal voor de baby- en kinderkamer zijn er vele spreuken die je kunt gebruiken om deze kamer een bijzondere look te geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van naamstickers waarbij je de naam van je eigen kindje kunt laten produceren? Of kies een lieve spreuk om je kind elke avond een fijne nachtrust te wensen of juist een leuk rijmpje uit de oude doos. Er is volop keuze om de kinderkamer op een originele manier aan te kleden.

Op zoek naar meer informatie of wil je gelijk een tekststicker uitzoeken? Neem dan vooral een kijkje bij Muurstickerspecialist , waar je een uitgebreide collectie met muurstickers met tekst vindt.

tekststicker  tekststickertekststicker

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *