Ecru wonen

Ecru wonen

Er zijn twee soorten basis interieur. De een is wit, de ander is ecru. De witte basis is perfect voor iedereen die iets meer houdt van modern en strak wonen. De ecru basis is ideaal voor de gene die houden van brocante en landelijk wonen. Een ander verschil is dat een basis van ecru sneller warm aanvoelt dan een basis van wit.

Neutrale muren

Door je muren niet wit maar in een lichte ecru tint te verven creëer je al gelijk diepte in je interieur. Hoe meer de tint erg afwijkt van de kleuren van de vloer en het plafond, hoe groter het ruimtelijk effect zal zijn. Voor nog meer effect kan je kiezen om een baan in een iets donkere tint te gebruiken achter bijvoorbeeld de tv of op de schouw.

Stoerder ecru

Ecru is perfect te combineren met hout. Vooral als je houdt van brocante en landelijk wonen kan je ecru perfect combineren met grenen. Wil je het liever iets moderner dan is het erg leuk om een boomstam als salontafel te gebruiken. Of ga voor een stoere steigerhouten tafel.

Voor degene die houden van brocante en landelijk wonen is de stoffen (plof) bank ideaal maar als je houdt van iets strakker dan kan je kiezen voor een stoere chesterfield bank.

Combineren

Ben je je basis van ecru zat dan kan je deze combineren met kleuren als donkerbruin, roze maar ook zacht tinten grijs kunnen prima met ecru kleuren.

7788a5ccd618d13bcda79342ba84a13b brocante ecru

Bron: Eletszepitok

rotan ecruBron: Ikea

ecru woonkamer

Bron: Juliasvitadrommar

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *