swiss sense

Swiss Sense levert unieke boxspring tijdens Media Markt Gekkenhuisdagen

Van woensdag 26 t/m zondag 30 oktober is het weer Gekkenhuis bij Media Markt. De Gekkenhuisdagen staan bekend om het verrassende aanbod; producten die de Media Markt nooit aanbiedt in het assortiment.

Swiss Sense mag uiteraard niet ontbreken als één van de zeven branchevreemde producten. Gedurende de Gekkenhuisdagen is de unieke boxspring Home 350 voor een té gekke prijs verkrijgbaar bij 49 Nederlandse Media Markt vestigingen, deze boxspring is normaliter alleen verkrijgbaar bij Swiss Sense. De Swiss Sense slaapadviseurs zijn in de vestigingen aanwezig om iedere consument van een passend advies te voorzien.

Home 350 inclusief tv-lift
Boxspring Home 350 laat je ongekend genieten van heerlijk slaapcomfort en eindeloos tv kijken vanuit je bed. De complete 2-persoons boxspring inclusief tv-lift is geschikt voor een 32 inch tv, heeft een gestoffeerd hoofdbord en gestoffeerde pocketvering matrassen met 9 ergonomische comfortzones. Met deze unieke boxspring ga je ongetwijfeld voor optimale luxe in je slaapkamer. Bij een Gekkenhuis actie horen natuurlijk gekke prijzen. Boxspring Home 350 inclusief tv-lift is dan ook verkrijgbaar vanaf van €2399,- voor €1699,- (vlakke uitvoering, 140 x 200 cm).

Collectie Home 365
Boxspring Home 350 is afkomstig uit de Home 365 collectie verkrijgbaar bij Swiss Sense. Deze collectie heeft een tijdloze uitstraling en is van alle gemakken voorzien. Het strakke bijpassende hoofdbord zorgt voor een trendy design. Met de unieke prijs-kwaliteitverhouding past deze boxspring in iedere slaapkamer. Home 365 laat je genieten van een comfortabele nacht.

Swiss Sense
Met deze samenwerking laat Swiss Sense zien dat comfortabel slapen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is. Het maakt tevens duidelijk waar de beddenmakers van de familie Diks voor staan. Zij vinden het belangrijk dat jij goed slaapt en energievol aan een nieuwe dag begint. De slaapadviseurs kijken dan ook altijd samen met jou, naar een persoonlijk en uniek slaapsysteem, dat helemaal naar jouw wensen wordt samengesteld. Swiss Sense betekent iedere ochtend wakker worden met het gevoel van totale ontspanning en vrijheid.

Boxspring Home 350 is vanaf woensdag 26 oktober 2016 tijdens de Gekkenhuisdagen verkrijgbaar in 49 Nederlandse Media Markt vestigingen én online via de actiepagina. (online dinsdagnacht 25 oktober 2016 vanaf 00.00 uur)

www.SwissSense.nl

swiss-sense

swiss-sense-tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *