swipe

SWIPE – Ruimtelijk genoegen door bescheiden schoonheid

Vandaag introduceert PODE tijdens de zomer-designshow in The Wall aan de A2 haar nieuwe bank: SWIPE. De door Thijs Smeets ontworpen SWIPE straalt Hollandse nuchterheid met internationale allure uit en past daardoor perfect bij PODE, dat staat voor eigenwijs design.

De SWIPE brengt ruimte in een kamer. Door de aflopende schouders en uitstaande armen biedt SWIPE veel zitruimte zonder dat de kamer wordt gedomineerd. Je krijgt dus heel veel bank voor je geld. En dat is zeer waardevol als ruimte kostbaar is. Bijzondere kenmerken van de SWIPE zijn het zitcomfort, de elegante lijnen, de rijke siersteek en de uitgebalanceerde verhoudingen. De bank heeft aluminium voetjes in twee verschillende hoogtes die elke PODE kleur kunnen aannemen.

Vloeiende lijn
Designer Thijs Smeets over zijn creatie: “Bij de SWIPE heb ik goed gekeken naar de detaillering van de stiknaad. Het is één doorlopende lijn geworden, die vanaf de grond via de armleuning naar de rugleuning loopt. Dat is het uitgangspunt van het ontwerp.”

Echt Design
Een echt goede designbank wordt niet op voorraad gemaakt, maar op bestelling. Met keuze uit stof en leer in meer dan 120 kleuren maak je de SWIPE bank van PODE zo kleurrijk als je zelf wil. PODE is een merk van Leolux. Een familiebedrijf, dat al 80 jaar vanuit Venlo designmeubelen produceert voor een internationale markt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *