Paars een kleur waar je niet zo snel aan denkt voor het inrichten van je interieur. Toch is het een populaire kleur. Er zijn meerdere beschrijvingen voor de kleur paars. Zo zegt men dat de kleur kalmerend en stimulerend werkt. Daarbij is het ook een kleur die geassocieerd wordt met luxe. In veel hotel zie je daarom in de lobby of in het restaurant de kleur paars terugkomen.

Als je paars gebruikt in je interieur creëer je een bijzonder interieur. Heel veel mensen durven niet voor deze kleur te gaan. Zij vinden deze kleur te heftig. En dat terwijl je er zo’n prachtig interieur mee kan realiseren. En het ligt er natuurlijk heel erg aan welke tint je gebruikt. Ga je voor de zacht tinten dan zal je interieur rust uitstralen. Ga je voor fellere variant dan creëer je meer een modern interieur.

Bron 1e foto: Histor

paarse muur

VTwonen

paars muur

Welke

muur paars

Stoerinstyle

slaapkamer paars

Peterramler

paarse muur badkamer

Welke

muur paars diy

Pufikhomes

keuken paars

Binnenhuisarchitect

Zoals je ziet kan je paars in elke ruimte gebruiken. van badkamer tot keuken. Van woonkamer tot slaapkamer. Je kan elke ruimte in je huis inrichten met de kleur paars. Je moet alleen goed kijken welke andere kleur je er bij gebruikt. Wil je ook paars in je interieur start dan met een muur en kijk wat voor gevoel je krijgt van deze kleur in je interieur. Geeft paars je een goed gevoel dan kan je er voor kiezen om in een lichtere tint nog meer muren paars te verven.

Is paars niet je kleur dan heb ik nog een paar andere kleursuggesties voor je waarmee je je huis kan inrichten.

Rood:

Blauw:

Groen

Zwart/wit:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *