StoryTiles x Westwing

Onze nieuwe samenwerking is zó uniek, die kan op een tegeltje. Sterker nog, zij staat op een tegeltje! En wel op de ambachtelijke Hollandse StoryTiles van beeldend kunstenaar Marga van Oers. Eerder ging deze inspirerende designer al samenwerkingen aan met het Rijksmuseum en het Van Gogh museum. En nu dus met Westwing!

Share the love
Speciaal voor de members van Westwing ontwierp Van Oers drie collector items: StoryTiles met als thema ‘share the love’ en ‘meubels’. “Ik wil dat elke tegel zijn eigen verhaal vertelt, maar vond het tegelijkertijd belangrijk dat de tegels als serie bij elkaar zouden passen. In het ontwerp is steeds met verschillende steensoorten gespeeld, waardoor ze een rustiek karakter hebben”, vertelt de ontwerpster. Op de StoryTiles zijn kinderen te zien die op avontuur zijn in een wereld vol meubels. Ook komt de turquoise Westwingkleur duidelijk terug. Prachtig als miniatuurverhaal aan de wand, maar natuurlijk ook in te metselen.

StoryTilesxWestwing-(4)

Hoe werkt het?
Members verdienen bij Westwing al shoptegoed bij het aanbrengen van nieuwe leden die een aankoop doen. En daar komen nu nog eens deze uniek ontworpen StoryTiles, met een waarde van 25 euro per stuk, bovenop. Helemaal gratis! Het leukste van deze bijzondere samenwerking? Er is geen limiet. Hoe meer mensen via jou bij Westwing gaan shoppen, hoe meer StoryTiles je thuis ontvangt. Zo kun je alle drie de verhalen in huis halen. Zo wordt delen het leukste wat er is. Als dat geen tegeltjeswijsheid is!

StoryTilesxWestwing-(3)

StoryTiles x Westwing gaat 4 juli van start. De actie loopt zolang de voorraad strekt.

Over Westwing Home & Living

Gestart in 2012 en met inmiddels meer dan 25 miljoen members wereldwijd, tilt Westwing online interieurshoppen naar een hoger niveau. Dit gebeurt door het aanbieden van unieke merken en producten in combinatie met inspirerende styling. Dagelijkse nieuwe sales bieden woonaccessoires en meubels van Nederlandse en internationale labels met kortingen tot 70%. In lijn met deze geheel nieuwe ervaring lanceerde Westwing de eerste mobiele app voor het shoppen van interieurproducten in Nederland. Westwing werkt samen met meer dan 500 Nederlandse merken. Dit jaar was Westwing onder andere op televisie te zien in het Net-5 programma House Rules Holland. Eerder won Westwing al de ‘Thuiswinkel Awards Publieksprijs’ en de prijs voor ‘Beste Website van het Jaar’.

StoryTilesxWestwing-(2)

Over StoryTiles

StoryTiles werd in 2013 opgezet door Marga van Oers (1986) en Judith Beek (1983) na een zeer succesvol crowdfunding project. Traditionele Hollandse witjes worden al sinds de zestiende eeuw gemaakt. Beeldend kunstenaar Marga van Oers blaast de oude tegeltjes nieuw leven in met haar buitengewone collages vol humor en detail. StoryTiles was te zien in magazines als ELLE Decoration UK, Ariadne at Home, Flow en 101 Woonideeën. De handgemaakte tegeltjes zijn wereldwijd bekend en worden al verkocht in 15 landen.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *