5 redenen om te kiezen voor badkamermeubels van VILLEROY & BOCH

Of u nu kiest voor modern of klassiek, uitgesproken of ingetogen: de badkamermeubels van Villeroy & Boch bieden een breed palet aan stijlen en smaken. Met altijd een perfecte balans tussen functionaliteit en een minimalistisch design. En er zijn meer redenen om te kiezen voor het meubilair van dit premium badkamermerk:

1. Hoogwaardige kwaliteit
Villeroy & Boch staat voor pure kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft. Zo is de coating van de wastafelmeubels perfect bestand tegen vocht. De hoeken van het meubilair zijn volledig gesloten. Ook meubels met gecombineerde materialen blijven gegarandeerd lang mooi, zoals bij de Avento collectie waarbij de frontjes zijn voorzien van een acrylfinish. En de scharnieren blijven probleemloos werken, zelfs nadat deuren en lades al talloze keren zijn geopend en gesloten. Alle producten worden voorafgaand op diverse punten uitvoerig getest, zodat u kunt vertrouwen op een optimale kwaliteit.

badkamer avento

2. Comfort en functionaliteit
Uw comfort staat bij Villeroy & Boch voorop. Het merk onderscheidt zich op het gebied van gebruikersgemak; hier is tot in de kleinste details over nagedacht. In het badkamermeubilair vindt u bijvoorbeeld volledig uittrekbare lades en compartimenten, waardoor u overal gemakkelijk bij kunt. En de meubels zijn zó ontworpen dat alle ruimte optimaal wordt benut. Natuurlijk zijn alle lades en deurtjes standaard voorzien van softclose: geen dichtklappende kastjes en lades meer! De nieuwe Vivia collectie biedt diverse slimme extra’s. Denk aan comfortabele oplossingen voor als u niet lang wilt of kunt staan in de badkamer: een wastafelconsole met push-to-open technologie waaraan zittend plaatsgenomen kan worden of een verrijdbare opbergkast die eveneens als kruk dient.

2 a
2 b

3. Oog voor design
Het oog wil ook wat. En daarvoor bent u bij Villeroy & Boch aan het juiste adres! Design is één van de belangrijkste pijlers binnen de ontwerpen van het merk. En dit wordt tot in de puntjes doorgevoerd. De stijlvolle toilet-bedieningsplaten van ViConnect zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in diverse modellen, kleuren en finishes, zodat óók dit detail perfect op uw smaak en stijl kan worden afgestemd. Alle collecties kennen een eigen ‘signature’ en zijn tegelijkertijd perfect onderling te combineren. De moderne Legato collectie is bijvoorbeeld een echte allrounder en mixt en matcht bijzonder goed met collecties Loop&Friends, Memento, Subway 2.0, Architectura en Artis. En natuurlijk past het meubilair altijd perfect bij het diverse sanitair, dat eveneens door Villeroy & Boch wordt geproduceerd. Villeroy & Boch werkt samen met gerenommeerde designers. Het kleurenconcept voor wastafellijn Artis Color werd bijvoorbeeld ontworpen door de Scandinavische Gesa Hansen, bekend van The Hansen Family.

3 a
3 b

4. Duurzame materialen
Met Villeroy & Boch maakt u altijd een milieubewuste keuze. De gebruikte materialen voor de meubelcollecties zijn milieuvriendelijk en duurzaam. Zo maakt Villeroy & Boch gebruik van duurzaam gecertificeerd hout. En de More to See 14 verlichte spiegels en My View 14 spiegelkasten zijn voorzien van energiebesparende LED-verlichting. De lichtkleur- en intensiteit zijn vrij in te stellen: van koel naar warm en van fel naar gedimd.

5. Van Duitse bodem
Bij Villeroy & Boch kunt u tot slot vertrouwen op een oerdegelijk staaltje vakmanschap. Het meubilair wordt sinds jaar en dag geproduceerd in onze expertisecentra in Treuchtlingen (Duitsland) en Mondsee (Oostenrijk). Kwaliteit en traditionele technieken gaan hier hand in hand, gesteund door een schat aan kennis en ervaring.

Over Villeroy & Boch
Villeroy & Boch is een van ’s werelds toonaangevende premium merken voor keramische producten. Het familiebedrijf, opgericht in 1748, met hoofdkantoor in Mettlach, Duitsland staat voor innovatie, traditie en functioneel design. Als gerenommeerd lifestylemerk is Villeroy & Boch vertegenwoordigd in 125 landen op het gebied van Badkamer en Wellness en Tafelcultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *