stoov kussen

Stoov zorgt dat je lang van de zomer kan genieten

Ben je ook zo aan het genieten van het warme weer? We hebben er lang op moeten wachten maar gelukkig gaat het nu de goede kant op. Al was het wel iets kouder dan voorgaande jaren. De lente kwam ook laat op gang. Dat is o.a. goed te zien aan de natuur. Ik ben erg blij dat de tuin nu eindelijk weer in bloei komt. 

Nu de zon zich weer vaker laat zien is het ook weer heerlijk weer om in de tuin te zitten. Lekker op ons bankje genieten van een kopje thee of koffie. Wij hebben kantoor aan huis dus als we niet oppassen zitten we de hele tijd achter onze laptop. We hebben dan ook ingesteld dat we zeker 3 keer per dag naar beneden komen om een pauze in te lassen. Als het weer het toelaat zitten we dan graag even in de tuin. Dan doe je gelijk even frisse lucht op, en kan je gelijk van je bloeiende tuin genieten. 

Vanwege deze pauzes hebben we express 2 heerlijke buitenbanken aangeschaft. Hierdoor voelt buiten echt als een verlengstuk van onze woonkamer. We kunnen daar heerlijk genieten. En het liefst, zeker na het werk, zo lang mogelijk. Echter kan het ‘s avonds nog best een beetje koud worden. Daar heb ik nu een goede oplossing voor gevonden: Stoov, het verwarmde kussen. 

Stoov is een kussen met infraroodverwarming. Stoov maakt gebruik van lange golf infrarood. Deze vorm is erg geschikt voor het opwarmen van het lichaam. Je lichaamstemperatuur stijgt waardoor je het lekker warm krijgt. Voordeel hiervan is dat je lichaam verwarmt. Dit in tegenstelling tot een gehele ruimte. Daarom is zijn de producten van Stoov ook erg duurzaam. Je hoeft namelijk niet de kamer te verwarmen maar kan gebruik maken van een kussen of verwarmingsmat. Dat laatste kan ook heel erg ideaal voor op kantoor zijn. Met een verwarmingsmatje verwarm je je gehele stoel.

Je kan het kussen zowel in de zomer, bijvoorbeeld als het ‘s avonds iets frisser wordt, als in de winter gebruiken. De kussens zijn makkelijk op te laden waardoor hij handig in gebruik is. 

Ik gebruik het kussen niet alleen voor de frisse zomeravonden. Ik gebruik het kussen ook als ik last van mijn rug heb. Als je veel achter de laptop zit vergeet je vaak een goede houding aan te houden. Laatst had ik 12 uur achter elkaar gewerkt. ‘s Avonds merkte ik wel dat mijn rug daar onder geleden had. Ik pakte het Stoov kussen en nestelde mij op de bank. Mijn rug genoot van de warmte. Normaal word ik na zo’n lange werkdag ‘s nachts wakker van de pijn in mijn rug maar nu merkte ik echt dat de warmte mij goed had gedaan. 

Naast de warmte vind ik het kussen ook erg lekker zitten. Het is echt een stevig kussen wat prima vormt met je lichaam. Naast conform vind ik het ook fijn dat het kussen in verschillende kleuren en stoffen verkrijgbaar is. Zo past hij bij iedereen in het interieur of de tuin. 

En niet alleen bij mij is het kussen populair. We hebben twee kinderen met rugproblemen. Zeker bij de puber die last heeft van groeipijnen is het kussen erg in trek. We moeten bijna een reserveringssysteem bedenken of er meer aanschaffen, want het liefst zit iedereen met het kussen in zijn rug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *