ikea kinderen

Stap binnen in de grenzeloze fantasiewereld van kinderen met de nieuwe producten van IKEA

• IKEA stimuleert verbeelding met veel nieuws voor kinderen
• Droomhuizen, speelse opbergers en beestachtige knuffels
• Nieuwe producten vanaf oktober in de winkels en op IKEA.nl

De fantasie van kinderen kent geen grenzen. IKEA stimuleert hun verbeelding met nieuwe producten voor eindeloos veel speelplezier. Van een eigen droomhuis tot speelse opbergers die niet alleen ruimte maken om te spelen, maar ook graag een gezellig potje meespelen. De nieuwe producten zijn vanaf oktober verkrijgbaar bij IKEA.

Fantasiewereld
Met de nieuwe HEMMAHOS collectie creëren kinderen hun eigen fantasiewereld. Alledaagse gebruiksvoorwerpen zijn omgetoverd tot gigantische knuffels. Van een oversized tandenborstel tot een (niet prikkelige) cactus. En met een beetje verbeelding veranderen de kleurrijke HEMMAHOS vloerkleden in een huis of winkeltje. Tussen 20 november en 24 december 2016 doneert de IKEA Foundation voor elk verkocht HEMMAHOS product 1 euro aan veilige speelplaatsen en speelprojecten voor kinderen in de armste samenlevingen ter wereld.

01_PH138615_b_IKEA_HEMMAHOS_vloerkleden
01_PH138616_a_IKEA_HEMMAHOS_vloerkleden

Foodies in de dop
Meestal leren we kinderen koken als ze wat ouder zijn. Maar als je al veel eerder samen de keuken in gaat, weet je niet wat je meemaakt. Ze lusten bijvoorbeeld veel meer verschillende dingen, leren sneller wat gezond eten is en leren er ook nog van samenwerken. Stimuleer foodies in de dop met het TOPPKLOCKA kinderschort en koksmuts. Want koken en bakken wordt nog leuker als je het in stijl mag doen.

02_PH138651_b_IKEA_TOPPKLOCKA_kinderschort

02_PH138653_c_IKEA_TOPPKLOCKA_kinderschort

Van goed naar geweldig
Goede opbergers maken ruimte om te spelen, maar geweldige opbergers spelen gewoon mee. De nieuwe FLYTTBAR opbergers lijken net op echte koffers. Het idee voor de serie komt uit het Play Report van IKEA, waaruit blijkt dat mensen meer willen spelen. Inpakken, uitpakken, stapelen, openen en dichtdoen. Spelen maar!

03_PH138566_a_IKEA_FLYTTBAR_opbergers
03_PH138601_c_IKEA_FLYTTBAR_opbergers
03_PH138568_b_IKEA_FLYTTBAR_opbergers

Droomhuis
Alles is leuker in je eigen tent. Met de KURA speeltent creëren kinderen hun eigen droomhuis. Of er nu vrienden over de vloer komen of ouders op de koffie, de KURA tent staat garant voor eindeloos veel speelplezier. De speeltent is ontworpen voor het KURA bed.

04_PE591921_a_IKEA_KURA_speeltent
04_PH125103_b_IKEA_KURA_speeltent

Beestachtig
De nieuwe ÖNSKAD knuffels van IKEA zijn beestachtig zacht en knuffelbaar. Kinderen kunnen hun eigen dierentuin beginnen met een papegaai, schildpad, tijger, pinguïn of zelfs een fluffy roze flamingo.

05_PE591985_b_IKEA_ONSKAD_knuffels
05_PE590498_a_IKEA_ONSKAD_knuffels
05_PE588692_c_IKEA_ONSKAD_knuffels

Wegdromen
Kinderen dromen heerlijk weg bij de DROMSYN wandlamp. Dankzij het schattige wolkje voelen kleintjes zich niet alleen beschermd, ze zijn ook écht veiliger. Alle kinderverlichting van IKEA worden rigoureus getest en zijn extra beveiligd tegen kleine nieuwsgierige vingertjes.

06_PH134388_a_IKEA_DROMSYN_wandlamp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *