Speciale gereedschap

Speciale gereedschap die een thuisklusser in huis moet hebben

Laatst schreef ik al een artikel dat vele van ons weer bezig zijn met het plannen van hun klussen voor 2018. Een nieuwe vloer, de slaapkamer opnieuw behangen of eindelijk die steigerhouten bank maken zodat je deze zomer lekker kan loungen. En een van de belangrijke voorwaarden voor een goede klus is goed gereedschap. Daarom mijn tips voor de beste gereedschapstukken:

 1. De schuurmachine

  Een van de gereedschappen welke ik in al mijn klusjaren het meest in mijn handen heb gehad. Want elke goede schilderklus begint met schuren. Ik ben meerdere keren verhuisd en heb dus ook meerdere keren weken lang geklust om het huis bewoonbaar of naar ons smaak te maken. Ik heb echt geleerd dat een goede schuurmachine je zoveel stress en tijd kan besparen. Als je van een jaren 30 woning 5 kamers moet schuren kan je alleen maar blij zijn met een goede schuurmachine.

 2. Boormachine

  Een item welke je niet alleen tijdens een verbouwing gebruikt maar ook daarna nog regelmatig erbij pakt. Als je een nieuw schilderij of nieuwe foto moet ophangen. En als je een krachtige en goede boor hebt is het een eitje om een gat in je muur te maken.

 3. Mutlitool

  Ben je een echte klusser dan is een multitool de perfecte machine voor jou. Neem de Bosch multitool, met de juiste accessoires kan hij schuren, zagen en snijden. Een aantal klussen welke je met de multitool kan doen:
  – tegels bewerken
  – oude vloerbedekking resten verwijderen
  – deurkozijnen inkorten
  – plinten zagen

  En nog veel meer

 4. Goede radio

  Oke, ik geef toe niet echt speciaal gereedschap maar zonder radio kan ik niet klussen. Er moet muziek op. En het liefst ook hard. Muziek zodat je kan swingen tijdens het klussen en als het kan ook nog even lekker hard mee kan zingen. Klussen moet namelijk wel leuk en gezellig zijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *