Snurk Dekbedden

In 2009 besluiten Erik van Loo en Peggy van Neer te starten met Snurk Beddengoed. Het eerste ontwerp was het Clochard Dekbed. Het inmiddels zeer bekende kartonnen dozen dekbed. Het Clochard dekbed is voorzien van een print van verschillende kartonnen dozen waardoor het lijkt alsof je onder kartonnen doos slaapt. Net zoals vele zwervers de nacht doorbrengen. Een gedeelte van de opbrengst van dit dekbed gaat dan ook naar stichting Zwerfjongeren. Met dit dekbed kreeg Snurk Beddengoed enorm veel media aandacht. Een goed begin is het halve werk.

Inmiddels zijn er Snurk Dekbedden in allerlei soorten en maten. Grappige dekbedden voor volwassenen en vrolijke en stoere dekbedden voor kinderen. Zo is er het Twirre dekbed waardoor het lijkt alsof je onder een grof gehaakt dekbed de nacht doorbrengt. Of slaap in een zwembad met het Pool dekbed.

Snurk Dekbedden

Voor de kinderen heeft Snurk Beddengoed ook erg leuke dekbedden ontwikkelt. Zo reist je kind s’nachts door de ruimte met het stoere Snurk astronaut dekbed. En droomt je dochter over prachtige kastelen met het Snurk prinsessen dekbed. Liever op de rug van een paard? Bekijk dan eens het nieuwe Snurk Amazone dekbed!

snurkdekbed-prinses-interieurinspiratie

De kwaliteit van de dekbedden is ook het vermelden waard. Alle dekbedden van Snurk worden in Portugal geprint en zijn allen gemaakt van 100% hoogwaardig katoen. Wat zorgt voor een lange levensduur.

Snurk Dekbed bestellen

Ook zo’n leuk dekbed van Snurk kopen? Bekijk hier dan het volledige assortiment. MisterDesign heeft tevens vele Snurk dekbedden op voorraad en een uitgebreide webshop.

snurkdekbed-astronaut-interieurinspiratie Snurk Dekbedden

About Author

You May Also Like

1 comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *