Snoeren, wat doe je er mee?

Vanmorgen was ik aan het opruimen en ik kwam weer een hele hoop snoeren en kabels tegen. Ik vind het lelijk in het interieur als je al die snoeren ziet. Voor mij is het een ergernis en voor jou?

Ik snap best dat alle apparaten snoeren nodig hebben, maar misschien moet er eens over nagedacht worden hoe je al die snoeren in het interieur past. Volgens mij moet het ook anders kunnen. Daarom ben ik eens op zoek gegaan wat de mogelijkheden zijn om de snoeren weg te werken.

Iedereen kent natuurlijk de plint waar je de snoeren in weg kunt werken. Hierbij is vaak het probleem dat je net niet de juiste kleur kunt vinden. Bovendien is het niet origineel. En soms wil je ook wel iets hebben dat niet iedereen heeft.

Je kunt de kabels ook op de bestaande plinten leggen en er een hek omheen maken. De kabels zijn weggewerkt. Kleine kinderen en huisdieren kunnen er niet bij en jij hebt een originele manier van wegwerken.

plint snoeren

www.roomed.nl

Wil je een leuke hanglamp ophangen aan het plafond, maar zit het stopcontact vlak bij de grond. Hoe ga je dat oplossen? Nou hieronder zie je hoe het ook kan. De lamp hangt aan het plafond en met het snoer hebben ze een minischilderij op de muur gemaakt

snoerenkunst

www.homedit.com

kunst

www.homedit.com

Hier hebben ze het gekleurde snoer vastgemaakt aan de wand in een leuke vorm. Door een snoer te gebruiken dat past in het interieur vormt het een geheel.

muurschildering

www.homedit.com

Dit is leuk om toe te passen in een kinderkamer. Wil je een lampje aan de muur en je hebt een lang snoer, combineer het dan. Maak met het snoer iets wat je zoon of dochter leuk vind en je slaat twee vliegen in een klap.

neon snoer

www.homedit.com

Dit is mijn persoonlijke favoriet. Hier combineer je verlichting met een kleuraccent. Durf jij dat ook? Ik ga een plekje zoeken in mijn interieur waar ik dit kan toepassen.

snoeren

www.homedit.com

Ook dicht bij de grond zijn er genoeg mogelijkheden, zoals je kunt zien. Laat je fantasie de vrije loop en kijk wat past bij jouw interieur.

vogel snoer

www.architectureartdesigns.com

Deze is ook leuk en origineel. Je bent er maar weinig voor nodig.

kralen snoer

www.architectureartdesigns.com

Ben je dol op kralen rijgen, dat is dit misschien iets voor jou. Gebruik wel kleuren die in je interieur voorkomen. In plaats van kralen kun je ook gekleurd garen gebruiken.

Er zijn dus heel veel mogelijkheden om de snoeren en kabels te integreren in je interieur. Wellicht zijn er ideetjes bij waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben. Ik heb dat in ieder geval wel. Heb jij nog een manier die hier niet genoemd wordt, laat het mij weten. Daar ben ik wel nieuwsgierig naar. Ook wil ik wel weten welke manier jou het meeste aanspreekt.

Ik zeg tot de volgende maand!

Groetjes, Gea Eising

Je kunt bij vinden op:

Mijn website

www.binneninhuis.nl

of op facebook: www.facebook.com/binneninhuis.interieurenstyling

Meer wooninspiratie van Gea:

Meer ideeen en tips voor het inrichten van je huis:

 

 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *