SLAPEN AAN DE AMSTERDAMSE GRACHT IN HET NIEUWE MEEGROEIBED VAN SAARTJE PRUM

Saartje Prum, het leukste merk voor de kinderkamer van Nederlandse bodem, heeft nu wel iets heel bijzonders bedacht: een Amsterdams grachtenpandje om heerlijk in weg te dromen. Kruip onder de dekens in dit eigenzinnige meegroeibed met maar liefst drie slaapplekken: één achter het raampje, één achter de klokgevel en één in de bedlade. Waar slaap jij vannacht?

Kinderbed Amsterdam
Altijd al aan de Amsterdamse gracht willen wonen? Haal dan het multifunctionele huisjesbed van Saartje Prum naar de kinderkamer! Haal de gevel eraf (ook handig met opmaken!) en je hebt een stapelbed met bedlade. Via het trapje klim je in het bovenste bed. Toch liever twee aparte bedden? Ook dat is mogelijk. Til het bovenste bed eraf en je hebt twee prachtige eenpersoons-knoppenbedden. Meegroeibed Amsterdam (geschikt van 2 tot 80 jaar!) is gemaakt van 100% massief grenen hout, met de hand geschilderd en verfijnd afgewerkt. Voor € 1995 krijg je de sleutel van dit unieke grachtenpandje. Goed om te weten: de bezorging én montage in Nederland en België zijn bij de prijs inbegrepen.

Eerst bezichtigen?
De collectie van Saartje Prum is online te bestellen, maar ook te bewonderen in de showroom aan de Hoofdstraat 75 in Driebergen. Ook het nieuwste kinderbed Amsterdam is hier te zien. Naast een ruime collectie kinderbedden zoals steigerhout bed kind kun je hier terecht voor andere meubels zoals kasten, bureaus, stoelen en bankjes. En als finishing touch shop je hier de leukste accessoires om het kamertje helemaal af te maken!

Over Saartje Prum
Eigenwijs en een tikkeltje eigenzinnig. Dát is Saartje Prum. Het merk is in 2003 op de wereld gezet door de zussen Judith en Mariëlle. Het begon met het opknappen en verkopen van bijzondere meubels. Al snel kwam er een winkel in Driebergen en werden complete kinderkamers onder handen genomen. In 2016 is Saartje Prum gestart met het ontwerpen van een compleet eigen collectie meubels, behang, beddengoed en accessoires; allemaal in de kenmerkende Saartje Prum-stijl die staat voor originaliteit, eigenzinnigheid, kwaliteit en gezelligheid. Bekijk het complete assortiment op www.saartjeprum.nl.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *