Side by Side, hout design

Binnenkort ga ik een muur in de keuken behangen. Ik heb van Graham & Brown een behang met een zwarte achtergrond en witte letters erop. Dit behang geeft het effect van een koffiehuis. Persoonlijk vind ik zwart een gewaagde kleur omdat het snel donker maakt dus ik was op zoek naar leuke accessoires om te combineren bij dit behang en ook het “zware” van zwart weg te halen. Zo kwam ik op de site van Side by Side design terecht.

Houten (keuken)accessoires

Ik was namelijk op zoek naar houten accessoires. Mijn oog viel meteen op het broodkistje. Ik vind het zo leuk om op deze manier je brood te serveren tijdens een diner en hij staat ook nog eens superleuk op je aanrecht. Ook het kruidenrekje en het messenblok vind ik erg leuk.

side by side

side by side

side by side

Verder kwam ik op de site ook nog wat handige keukenaccessoires tegen. De pannenonderzetter is echt ideaal. Hij is erg klein op te vouwen waardoor hij weinig ruimte in beslag neemt maar is weer ruim uit te schuiven waardoor er meerdere pannen op kunnen. Op deze manier kan je je pannenonderzetters bewaren in een lade zonder er last van te hebben. Ik heb echt een hele stapel onderzetters en deze liggen eigenlijk, door hun grootte, altijd in de weg.

houten pannenonderzetter

En naast handige producten hebben ze ook gewoon leuke en mooie producten. Koekjes en hapjes serveren wordt net iets anders als ze bewaakt worden door een eland, koe of varken. En met deze schaal kan je ook tuinkers kweken welke dag en nacht verzorgt wordt door de tuinman. Leuke manier om je vensterbank op te vrolijken.

side by side

side by side

side by side

Hout Design

Eigenlijk vindt je bij Side by Side design alles van hout en daarom vind ik het persoonlijk zo’n mooie website. Duurzame producten van de mooiste houtsoorten veelal gemaakt door mensen met een beperking.

Ben je zelf dol op hout en zoek naar woon – , keukenaccessoires of houten meubels dan is een bezoekje aan deze website zeker de moeite waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *