Sfeervol riet in het interieur

Hoe breng ik sfeer in het interieur?

Een paar meubels neerzetten in je woonkamer brengt nog geen sfeer in je interieur. Er is meer nodig voor het gezellig inrichten van je woonkamer. Dit kan je op verschillende manieren bewerkstellingen o.a. met riet in je interieur.

Neem bovenstaande foto. Het voetenbankje van Ikea geeft meteen een ander effect aan de kamer waar vooral veel stof gebruikt is. Door op het bankje een kussentje te gebruiken heb je een handig poef voor de kinderen.

Ook rieten/rotan stoelen zorgen voor sfeer aan je eettafel. Gecombineerd met een leuke klepbank creer je een zitplek waar je uren met vrienden door kan brengen. Leg elke keer een ander kussentje op de stoelen en je veranderd binnen mum van tijd de sfeer van je eethoek.

rieten stoelen
Bron: http://www.welke.nl/photo/Vanessa1/Mooie-tinten-mooie-sfeer-Leuk-met-klepbank.1363279908

En ook in de verlicihting kan je met riet sfeer aanbrengen. Zo is er de lamp van Tine K Home welk een fantastisch effect op de wand geeft als je hem aanhebt. Ik heb zelf ook zo’n lamp maar dan zelf gemaakt van een oude kippenren.

lamp mand

 

rieten lamp
Bron: http://idylloghim.blogspot.fr/

Je kan zelf sfeer met riet aanbrengen door te werken met nog kleinere artikelen dan een lamp. Zo is er een groot aan rieten manden welke overal voor bruikbaar zijn. Een mooie mand voor het opbergen van je plaids of tijdschriften. Ook zijn ze ideaal voor het opbergen van speelgoed.

En wat dacht je leuke kleine rieten sfeermakers voor op je eet – of salontafel.

bloemschaal
http://www.homezy.nl/
rieten mand tafel
Bron: http://villapaprika.no/

 

 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *