Sfeervol en veilig genieten

Happy Cocooning brengt al sinds 2008 de gezelligheid van een kampvuur naar de tuinen en balkons van Europa met zijn Cocoon Tables. Door het gebruik van een gasbrander heb je wel de sfeer van een gezellig vuurtje, maar niet de overlast van een traditionele houtbrander. Kiezen tussen een lounge- of eettafel hoeft niet meer. Door handig in te spelen op de trends heeft Happy Cocooning hiervoor dit seizoen de perfecte tussenoplossing. Of je nou van organische ronde vormen houdt of van recht en strak, Happy Cocooning past altijd bij jouw smaak, op het juiste niveau.

sfeervol vuur

Cone en Bowl
Nieuw dit seizoen zijn de Cone en Bowl vuurtafels. Door de aangename ronde vormen hebben deze vuurtafels zonder aan te staan al een warme uitstraling. Zodra je de Cone of Bowl laat vlammen, wordt deze bijzondere tafel snel de place to be voor al jouw vrienden en familie. Met de sidetables en grillplaat maak je van jouw Cone of Bowl in een handomdraai een gezellige barbecue voor het hele gezin. Zorg dus dat je altijd een goedgevulde koelkast hebt, want Happy Cocooning brengt mensen samen.

Bowl-Antraciet-met-Side-Tables-mailing Cone-Taupe-met-Grillplaat-mailing

Lounge and Dining
Dineren vanuit een loungeset of loungen in een eettafelstoel; hoe je het wilt noemen, kiezen hoeft niet meer. Een loungeset met een hoge tafel is geen gezicht, vandaar dat er nu een tussenmaat is. Zo kan je lekker blijven zitten en toch genieten van een lange zomeravond door de Lounge and Dining vuurtafels van Happy Cocooning. Ze zijn opgebouwd uit duurzaam composiet. Er is een rechthoekig en vierkant model Lounge and Dining in de kleuren antraciet en zwart. Ook zijn deze modellen gemakkelijk uit te breiden met accessoires en zo naar wens aan te passen. Met de bijpassende beschermhoes kunnen deze tafels het hele jaar buiten blijven staan. Ook in Teak en “Nice and Nasty” verkrijgbaar.

Lounge-Dining-Rechthoek-Antraciet-mailing Lounge-Dining-Vierkant-Zwart-luikje-mailing

Veilig vuur
Alle Happy Cocooning modellen worden geleverd met ‘hout’blokken en lavastenen. Uniek aan deze vuurtafels is dat ze handwarm blijven. Al geniet je een hele avond van het vuur, de tafel wordt nooit gloeiend heet. Je kan er dus rustig een glas wijn of lekkere hapjes op laten staan. Aansteken gaat net zo makkelijk als bij het gasfornuis, gas opendraaien en de knop indrukken. De vlammen kunnen daarna op de gewenste hoogte worden afgesteld. De verbranding is schoon en je hebt geen last van vonken of rook. Ook hoef je niet de hele avond met houtblokken te slepen en kan je lekker bij je gasten blijven zitten. Alle vuurtafels kunnen na een kleine aanpassing worden aangesloten op het aardgasnet.

Over Happy Cocooning
Op 22 oktober 2008 begint het verhaal van Happy Cocooning. Middenin een wereldwijde financiële crisis waarvan de uitkomst dan nog niet vast staat, begint Thuur de Roos samen met een goede vriend zijn bedrijf. Thuur: “Met onze drie modellen vuurtafels gingen wij zelf naar tuincentra in onze oude Volvo. Onze producten aan de man brengen. Nu zijn we zeven jaar verder en zijn er ruim 120 producten en is Happy Cocooning te koop in dertien landen binnen Europa. Mijn goede vriend is inmiddels uit het bedrijf.” Dit seizoen wordt ook de nieuwe huisstijl geïntroduceerd. Het resultaat; een uitstraling die beter bij het merk past en nog jaren meegaat. “In ons nieuwe logo komt het product subtiel terug. De vlam in de C, dat is sprekend een brander of ronde vuurtafel van bovenaf gezien. Ook de uitstraling in bijvoorbeeld de fotografie wordt meer van deze tijd.” Begin maart 2016 is deze nieuwe huisstijl overal doorgevoerd.

Adviesprijzen en afmetingen
Cone kleuren zwart, antraciet en taupe 96x96x46 € 699,00
Bowl kleuren zwart, antraciet en taupe 91x91x46 € 699,00
Lounge and Dining vierkant kleuren zwart en antraciet 76x76x67 € 799,00
Lounge and Dining rechthoek kleuren zwart en antraciet 107x80x67 € 929,00
Lounge and Dining vierkant ‘Nice and Nasty’ teakhout 76x76x67,5 € 979,00
Lounge and Dining rechthoek ‘Nice and Nasty’ teakhout 107x80x67,5 € 1.169,00
Kijk voor meer info op: www.happycocooning.com

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *