Scandinavische speakers in een wollen jasje

Scandinavisch design is al lange tijd ontzettend populair op het gebied van interieur. Voor alle fans van de Nordic woonstijl hebben we goed nieuws: Scandinavisch design heeft inmiddels ook de audiowereld weten te bereiken. Het Deense merk Libratone combineerde draadloze technologie, hifi-kwaliteit én Scandinavisch design. Het resultaat? Stijlvolle speakers in een wollen jasje met verbluffend mooi geluid!

speaker

 

Scandinavisch design met groots geluid

De Deense speakerfamilie bestaat op dit moment uit vier modellen: de Diva, Zipp,Live en Loop. Door de wollen covers hebben de Libratone speakers misschien een hoog aaibaarheidsgehalte, maar het geluid is allesbehalve schattig. De krachtige bas en de FullRoom™ technologie zorgen voor een 360-graden geluid dat de hele kamer vult. Via WiFi of Bluetooth maak je met een smartphone eenvoudig verbinding met de speakers. Streamen maar!

 

speakers

Kleurrijke wollen jasjes

Naast het prachtige Scandinavische design en de indrukwekkende geluidskwaliteit hebben de speakers van Libratone nog iets moois: verwisselbare covers! Audio hoeft absoluut geen doorn in het oog te zijn; met de wollen covers tover je de speaker in een handomdraai in een nieuw jasje. Voor iedere mood een andere kleur!
Maak hier kennis met de complete Libratone familie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *