plantenlab

Nieuw: Het Plantenlab

Vanaf 27 maart 2015 verkrijgbaar

Het Plantenlab is hét kamerplantenboek van nu. Inspirerend en praktisch, leerzaam en uitnodigend. Ontdek planten, wat ze voor je doen en ga direct aan de slag met de vele stylingtips en praktische ideeën. Auteur en stylist Judith Baehner neemt je mee in de wereld van kamerplanten. Niet moeilijk of saai, maar juist heel verrassend en eenvoudig. ‘Fout’ kun je het met groen eigenlijk nooit doen!

Het boek is opgebouwd uit drie delen: ’Je eigen plant’, ‘Als je de smaak te pakken hebt’ en ‘Planten om mee te spelen’. Aan de hand van eenvoudige opfriscursus biologie (her)ontdek de werking van je kamerplanten. Je leert wat planten voor jou doen en wat jij kunt doen voor jouw planten. Het geheim van stekken en zaaien wordt eenvoudig beschreven en voor je het weet verras je jezelf, je vrienden en buren met zelfgekweekte plantjes. Het boek bevat veel DIY-tips, praktische overzichtsschema’s en een handig register. De prachtige foto’s zijn van Eric van Lokven.

plantenlab

Titel: het Plantenlab
Auteur: Judith Baehner
Verschijningsdatum: 27 maart 2015
ISBN 9789462500549, € 19,95, 128 pagina’s
www.fortegroen.nl

plantenlab

Over de auteur
Judith Baehner heeft passie voor groen. Ze is blogger en werkt als styliste voor tijdschriften als Margriet, Buitenleven en Home and Garden. Daarbij laat ze zich inspireren en verrassen door zowel nieuwe als vergeten planten, die ze onder meer ontdekt bij bijzondere kwekers in binnen- en buitenland. het Plantenlab is haar eerste plantenboek. Eerder was Judith co-auteur van het historische kookboek Rijntjes Keukengeheimen (2013).

Meer informatie over haar werk is te vinden op www.hetgroenlab.nl

plantenlab

 

1 thought on “Nieuw: Het Plantenlab

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *