designmeubel incl. tv

Samsung Serif TV: Designmeubel met eersteklas technologie

  • Ontworpen door internationaal gelauwerd designduo Ronan & Erwan Bouroullec
  • Technologie in dienst van gebruiker ‘meets’ design
  • Ambachtelijk meubelstuk van stijlvolle meerwaarde voor ieder interieur

Met de Serif TV zet Samsung de toon voor een vernieuwende TV-beleving. Het statement piece is ontworpen door het beroemde designduo Ronan en Erwan Bourroullec, en breekt met de trend van steeds dunner wordende TV’s. Door de elegante “I”-vorm is het meubelstuk van stijlvolle meerwaarde voor ieder interieur. Met de Serif TV betreedt Samsung de wereld van meubeldesign en woonbeleving. De Serif TV is een designstatement in de woonkamer, met de beste kijkervaring.

Met de Samsung Serif TV stelden we ons ten doel een object te maken waarin we state-of-the-art technologie laten samenvloeien met onze passie voor authentiek meubeldesign”, zegt designer Erwan Bouroullec. “We wilden het ambachtelijke van ons vakgebied in harmonie brengen met de beste technologieën van Samsung. We slaan bewust een weg in die afwijkt van de huidige trend richting steeds plattere en grotere TV’s. De Serif TV is gemaakt om een naadloos onderdeel te worden van onze dagelijkse leefwereld.”

Bij alle producten van Samsung gaat het om technologie die in dienst staat van de gebruiker”, vult Tonnie van Schijndel, Marketing Manager TV & Audio bij Samsung Nederland, aan. “Dat gegeven wordt met het design van de Serif TV nog een stap verder doorgevoerd. Via de samenwerking met Ronan & Erwan Bouroullec verwachten wij een doorbraak in de TV-markt te creëren en zo een nieuw pad naar de toekomst van TV-design te openen. In elk aspect van de Samsung Serif TV zie je het ambachtelijke van meubeldesign en geavanceerde technologie samenkomen. Het project is echt een samensmelting van de passies van Samsung en de Bouroullecs.

De Serif TV is een designmeubelstuk en moderne televisie in één. Het ontwerp wordt gekenmerkt door een stijlvol frame dat het beeldscherm nauw omsluit. Vanaf de zijkant heeft het de vorm van de hoofdletter “I”. Zo kan de TV moeiteloos op zijn eigen basis staan. Ook is het mogelijk om de Serif TV op ‘pootjes’ elders in de kamer te plaatsen. Het TV-designmeubelstuk vormt een stijlvolle meerwaarde voor ieder interieur.

Ronan & Erwan Bouroullec hebben hun eigen draai aan de gebruikersomgeving gegeven met de creatie van de ‘curtain mode’. Een speciale variant op de stand-by modus, die abstract beeld toont gebaseerd op live TV beelden. De achterkant van de televisie is bedekt met een stoffen patroon in de kleur van het toestel. De Samsung Serif TV is verkrijgbaar in de kleuren ivoorwit, donkerblauw en rood.

De Samsung Serif TV heeft drie formaten. De Serif TV Mini (24 inch) heeft een verkoopadviesprijs van € 699,-(beschikbaar in ivoorwit en rood); de Serif TV Medium (32 inch) € 999,- (beschikbaar in ivoorwit en donkerblauw); en de Serif TV (40 inch) € 1.499,- (beschikbaar in ivoorwit en donkerblauw). De Serif TV is online te bestellen via www.seriftv.com en op dit moment verkrijgbaar bij Mas Interieur, Van Tellingen, O42, Hoefsloot, Daamen Interieur, Just Haasnoot en Homestede. Houd de website ook in de gaten voor nieuwe verkooppunten.

samsung design meubel samsung design meubel samsung design meubel samsung design meubel samsung design meubel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *