Rood

Rood, een prachtige kleur!  Vrouwen dragen hem graag als lippenstift, voor vele mannen wordt dit gezien als erg aantrekkelijk. Rood is een krachtige kleur en staat voor warmte, vriendschap, hartstocht en energie en is niet alleen fijn om te dragen maar ook een goede kleur voor in huis! Een advies zou wel zijn om de hoeveelheid rood tot een eyecatcher te beperken, het blijft een kleur die erg aanwezig is.

Om hier een goed begin mee te maken is het een idee om een muurtje een rode kleur te geven.  Op de site van Histor staan een aantal goede  rode kleuren, bijvoorbeeld de kleur “Klaproos”. Dit is een niet te felle kleur rood maar juist een kleur die veel warmte en gezelligheid geeft zowel in zomer als winter.  Liever geen muur verven maar toch een statement maken? Een deur is ook een goede optie, staat ook heerlijk  fris bij witte muren!

Accessoires zijn altijd goed, en zeker in de kleur rood! Een echte aanrader is de designklassieker DSW van Eames in het rood zoals  je hierboven kunt zien. Hij  is verkrijgbaar via Vitra.

Een ander goed idee zou kunnen zijn om oma’s kastje een flinke opkapbeurt te geven en te laten stralen in een mooie kleur rood zoals je hieronder ziet. Overigens is het altijd een goed excuus om een nieuw kastje  aan te  schaffen!

rood interieur

Vaak wordt er gekozen voor een rustige lamp boven de eettafel. Om de hem net dat beetje extra’s te geven zijn 2 van deze oldskool lampen hele leuke oplossing (verkrijgbaar via fonq.nl)

rood

Geschreven door Newstories

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *