Kleine buitenruimtes

Kleine buitenruimtes

Iedereen zou dat wel willen hebben, een mooie buitenruimte aan huis. Het liefst natuurlijk een grote tuin met alles erop en eraan, maar helaas is dat teveel gevraagd voor veel mensen. Een grote dakterras is een fantastisch alternatief. Lekker hoog, veel privacy en meestal een mooi uitzicht. En dan heb je natuurlijk ook nog het balkon. De kleinste buitenruimte, maar vaak vaak al genoeg voor velen. Je kan het bovendien zo leuk maken als je zelf wilt!

Juist, dat is natuurlijk het leukst. Het beste ervan maken! Er bestaan altijd betere alternatieven. Een grote tuin met een vijver, grote luxe ligstoelen, mooi zonnig terras, noem maar op. Maar soms is het juist leuk om een klein balkon te hebben, die je gezellig en knus in kan richten. Het leuke is, is dat het soms ook kan met weinig middelen. En als het eenmaal gelukt is, ben je de gelukkigste persoon op aarde.

Vandaag wil ik jullie dus inspireren met leuke foto’s en voorbeelden van kleine buitenruimtes. Een mini tuin, een smal balkon, klein dakterrasje, noem maar op. Bekijk de mooie foto’s en raak geïnspireerd om aan de slag te gaan!

Geschreven door Manfung van  inrichting-huis

kleine buitenruimte a-multifunctional-small-balcony-garden-ideas-ikea+livinais.com+1 leuk-dakterras.1394878489-van-Nannoe Ostermalm-Apartment-02-1-Kindesign RMS_dpleader-budget-patio_s4x3_lg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *