pcv vloeren

PVC vloeren met Register Embossing: Wat is dat nou precies?

Om een PVC vloer er heel echt uit te laten zien wordt er regelmatig een embossing laag aangebracht. Wat betekent dit nu eigenlijk als je dit tegenkomt ?

Heel simpel: tijdens de productie kan de toplaag van PVC vloeren een bepaalde structuur worden gegeven: de zogenaamde ‘Embossing’. De vloer ziet er hierdoor nog echter uit. De laatste ontwikkeling is de Register Embossing: wat zorgt voor de meest realistische uitstraling die er is. Register betekent dat de structuur in de toplaag precies het dessin van de filmlaag volgt en daarmee krijg je een perfecte tekening van de vloer. Zo lijkt de pvc vloer nog echter! Door de tekening in het houtdessin tonen en voelen de stroken precies zoals het echte hout product. Kortom, Als je knoesten ziet dan kun je ze met de Register Embossing ook echt voelen!

2224_NL_StandAlone-mFLOR-BuildUp

Register Embossing is de nieuwste techniek voor de productie van pvc vloeren

Op dit moment komen steeds meer producten met een Register Embossing, de verwachting is dan ook dat er over een jaar of vijf alleen maar pvc vloeren te krijgen zijn met een levens echte ‘Look and Feel’ zoals je dat bij gewoon hout gewend bent. Bij de vloeren van Mflor zijn alle vloeren met de toevoeging ‘Authentic’ voorzien van deze bijzondere register embossing techniek. Bovendien bestaan de Authentic Collecties van Mflor uit twee films per dessin in plaats van één. Door twee films te gebruiken, krijgt de vloer een nog levendiger en meer natuurlijkere uitstraling. Door gebruik te maken van een unieke productiemethode (Hotpress) kan deze techniek zelfs gebruikt worden bij extra lange planken, zoals bij de Grand Authentic.

Shutt_170285474-AuthGRAND-CountryWillowr-3.4BlackFS-300dpi

Ervaar zelf het unieke gevoel van pvc vloeren met register embossing. Bijvoorbeeld door het aanvragen van gratis stalen !

Authentic Oak Heartwood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *