PVC kliklaminaat in houtlook – een praktisch alternatief voor klassiek parket?

Als het gaat om het renoveren van een ruimte kan het gunstig zijn om een innovatieve vloerbedekking te kiezen. Natuurlijke houtlooks zijn erg populair, daarom is het logisch om te gaan kijken naar parket of laminaat. Maar tegenwoordig is er nog een praktisch alternatief dat niet alleen goedkoop is, maar vaak ook populaire klassieker overtreft in termen van gemak, installatie en duurzaamheid. Je hoeft niet eens jouw smaak te veranderen, elk design is mogelijk. Daarom heeft klik PVC zoveel te bieden!

Wat is deze vloer precies?

Iedereen die ‘vinyl laminaat’ of ‘klik pvc’ hoort, denkt vaak aan goedkope kunststofvloer die er uitziet en voelt als een plastic vloer. Juist het tegendeel is waar, PVC laminaat is zacht en warm aan de voeten. PVC, of polyvinylchloride, is in het verleden vaak met scepticisme bekeken. Vroeger werd gebruik gemaakt van goedkopere en ongezonde weekmakers die de kosten drukken, maar vandaag de dag zijn deze niet meer deel van het productieproces. De huidige PVC kliklaminaat vloeren zijn onderworpen aan strikte EU-richtlijnen en kunnen daarom zeker in uw eigen woonkamer gebruikt worden. Meer dan dat, ze hebben zelfs vele voordelen die hem beter maken in vergelijking met parket of laminaat!

Wat zijn de voordelen van klik PVC?

Een groot voordeel van vinyl is de brede toepasbaarheid. PVC is superieur aan laminaat en parket met zijn vochtafstotende eigenschappen en hij kan snel en zonder veel moeite worden gereinigd. Wilt u een vloer in chique houtdesign in de badkamer leggen? Dit is voor vinyl geen enkel probleem! Natuurlijk is het waterdichte materiaal niet alleen gelimiteerd tot de keuken of badkamer, u hoeft zich nooit meer zorgen te maken over gemorst drinken of vochtige schoenen in de gang, woonkamer of slaapkamer! Ook vloerverwarming werkt goed samen met PVC laminaat. Bovendien wordt vinyl als bijzonder hygiënisch beschouwd, omdat het antibacteriële eigenschappen heeft. En het beste? Vinyl laminaat is een stuk goedkoper dan vergelijkbare vloerbedekkingen. Je krijgt niet alleen een veelzijdiger product, je betaalt er ook ook nog eens minder voor! Een ruime keuze van duurzame en gunstige PVC kliklaminaat vloeren is te vinden op https://www.BRICOFLOR.nl/.

Zo eenvoudig is het om de vloer te leggen!

Als je zelf de handen uit de mouwen wilt steken voor de installatie dan is klik PVC een zeer goede optie. De elegante installatiemethode maakt het eenvoudig de vloer te leggen, zonder het gebruik van lijm en met weinig kans op fouten. Het is dus uitermate geschikt voor doe-het-zelvers. Over het algemeen is speciaal gereedschap overbodig. Click PVC kan eenvoudig worden gesneden met een geschikte mes. Andere gereedschappen die handig zijn voor bij de installatie zijn een rubberen hamer, winkelhaak en meetlint. Het PVC laminaat moet eerst minimaal 24 uur acclimatiseren aan de ruimte. De ondergrond moet schoon, vlak en droog zijn. Dan kunnen de planken afgemeten worden en eenvoudig geklikt worden!

PVC kliklaminaat van Forbo – vloer van topkwaliteit voor elk project

Als laatste punt willen we je voorstellen aan een uitstekende fabrikant van moderne pvc laminaat. Het bedrijf Forbo, dat ook in Nederland produceert, wordt beschouwd als een van de toonaangevende specialisten voor vinyl laminaat. Naast flexibiliteit, superieure eigenschappen en prachtige ontwerpen streeft het bedrijf ernaar om recyclebare materialen te gebruiken om zo het milieu minder te belasten. Ook de gezondheid is belangrijk voor hun, en daarom gebruiken ze geen schadelijke weekmakers bij de productie. Bovendien vind je altijd precies de juiste oplossing voor jouw renovatieprojecten uit de vele collecties!

Het in Nederland geproduceerde product is eenvoudig, en vooral snel, te installeren. Met al deze kwaliteiten is het op vele fronten beter dan klassiek laminaat en parket terwijl er niet op gevoel of het visuele aspect ingeleverd wordt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *