PTMD Collection in je interieur

Hou je van de landelijke woonstijl met een stoere tint? Dan is PTMD Collection het woonmerk voor jou.  Dit prachtige Nederlandse merk heeft werkelijk alles voor in huis. Van meubels en verlichting tot aan de kleinste woondecoraties. Het merk heeft meer dan 6000 woonartikelen in haar collectie, waardoor het wel duidelijk is, dat je voor elke kamer in huis geschikte producten kunt shoppen. Toch zijn er een aantal echte pareltjes in de collectie die je moet hebben.

Heerlijke wandpanelen

Een wandpaneel is niet meer weg te denken uit een stoer en landelijk interieur. Dit is ook niet gek, als je de prachtige wandpanelen van PTMD Collection ziet. PTMD is duidelijk één van de trendsetters op dit gebied met haar prachtige assortiment wandpanelen. Je ziet deze stijlvolle panelen zelfs in bekende televisieprogramma’s zoals bijvoorbeeld Goede Tijden Slechte Tijden voorbijkomen.

Potten

Van oorsprong was PTMD een bedrijf wat handelde in potten en manden. Dit is nog duidelijk terug te zien in het huidige aanbod. Er is een exclusief aanbod potten en vazen te vinden bij het interieurmerk. PTMD heeft speciale thema’s in het leven geroepen. Elk thema heeft een eigen stijl met daarin bepaalde kleuren. Hierdoor kun je producten shoppen op thema en een geheel eigen stijl creëren.

Nieuw collectie

Een paar keer per jaar wordt er een complete nieuwe collectie uitgebracht. Deze kun je vanzelfsprekend bekijken op de website van PTMD Collection. Alle artikelen in één shop, waardoor je ongetwijfeld jou favoriete artikelen zult vinden. Met meer dan 6000 producten is het natuurlijk even flink uitpluizen, om je favoriete artikelen te vinden. Daarom is het misschien handiger om in een webshop te zoeken die de leukste artikelen al voor je uitgezocht heeft. Sweetlivingshop.nl is hier bijvoorbeeld één van. Deze prachtige shop heeft een groot en heel selectief aanbod van PTMD Collection op voorraad liggen. Hierdoor hoef je minder intensief te zoeken en heb je de artikelen snel in huis. Het is maar net wat je zelf het fijnst vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *