Badkamer ideeën voor de moderne badkamer

Het einde van het jaar nadert en we gaan ons opmaken voor 2016. Het wordt een jaar waarin februari 29 dagen telt, en het jaar dat de zomerspelen plaatsvind. Wellicht ook het jaar waarin bij jouw thuis wordt gewerkt aan een nieuwe badkamer. Hier enkele ideeën voor de moderne badkamer anno 2016.

Natuurlijke elementen

Wilt u een badkamer dat kalmte en rust uitstraalt? Dan is een badkamerontwerp met inspiratie uit de natuur een goede manier om een kille ruimte een warme uitstraling te geven. Een simpele manier is om natuurlijke materialen te introduceren als badkamertegels met een houtlook.

badkamer

Slimme watervoorziening

Zeg maar gedag tegen de standaard douche en wastafelkranen. Verwelkom slimme en gebruiksvriendelijke oplossingen. Voorbeelden zijn thermostatische kranen die meerdere waterbronnen beheersen en die worden bedient via touchscreens.

Vrijstaande badkuipen

Vrijstaande badkuipen zijn niet alleen indrukwekkend in hun sculptuurachtige design. Ze zetten ook de meteen de toon voor rust en ontspanning. Een vrijstaand bad is meer dan alleen esthetiek, ze maken emotioneel ook veel los in een mens. Zeer geschikt voor de kleine badkamer.

Een badkamer lijkt steeds meer het visitekaartje te worden van de huisinrichting. Hiermee wordt de badkamer een reflectie is van het huisbeeld. Door integratie van vrijstaande bad, onconventionele toevoegingen en plaatsen van meubelstukken in de badkamer, dan bent u helemaal klaar voor het nieuwe jaar.

Wat kost een badkamer die de laatste badkamertrends handhaaft? Of hebt u hulp nodig van een specialist die op de hoogte is van de laatste badkamertrends. Raadpleeg uw dichtbij zijnde sanitairwinkel of bereken wat uw droombadkamer kost online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *