Posterbehang stad Parijs van Perron 11

Behang voor een babykamer, kinderkamer of tienerkamer

Posterbehang stad Parijs van Perron 11

Mais oui, Paris! Met dit posterbehang Parijs van Perron 11, tover je de kinderkamer om tot een hippe stad. Het posterbehang van de stad Parijs met de Eiffeltoren is geschikt voor alle leeftijden. Creëer een schattige babykamer, een originele kinderkamer of een hippe tienerkamer met dit behang! Het posterbehang van de stad Parijs is goed te combineren met het luchtballon patroonbehang. Standaardmaat behang of maatwerk

Elk behang is verkrijgbaar in een standaardmaat. Tegen meerprijs passen we onze murals ook aan de maat van jouw eigen muur aan. Daarbij passen we indien nodig of gewenst ook de compositie aan, zodat het ontwerp op een mooie manier uitkomt op jouw muur. En de kleuren aanpassen? Ook dat kan! Van dit behang hebben we ook nog een andere variant. Is dit niet wat je zoekt? Dan kunnen wij bijvoorbeeld aan de hand van stof- of verfstalen, mocht je de kamer al geschilderd of gestoffeerd hebben, de kleuren aanpassen.

Behang op rol

Het posterbehang van de stad Parijs wordt gedrukt op zeer goede kwaliteit gestreken vliesbehang dat zelfs de onervaren klusser gemakkelijk op de muur plakt. De muur moet namelijk ingerold worden in plaats van het behang zelf. Dat maakt het plakken van het behang erg gemakkelijk.

 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *