Plaids

De avonden beginnen nu toch echt kouder te worden. De kachel gaat weer aan en ook de dikke winterjas hangt weer aan de kapstok. Een ander ding waaraan ik merk dat het kouder wordt is de dekenmand. Elke avond kan ik weer plaids verzamelen op de bank. De kinderen pakken namelijk weer vaker een plaid om onder te liggen. Ieder een eigen plaid of nog gezelliger en warmer gezellig met zijn tweeen en soms met zijn drieen onder een plaid. En dan het liefst de kat er nog bovenop voor extra warmte.

En uit een onderzoek van Honeywell kwam als grappig weetje naar voren dat vrouwen eerder sneller onder een dekentje krijgen en mannen eerder de verwarming aanzetten.

Dus dames bij deze heb ik een paar leuke plaids voor jullie verzameld. De ideale manier om te bezuinigen op je stook kosten.

  1. Een heerlijke fluffy plaid.

Deze moet toch lekker warm zijn. Dit is echt een plaid waar je snel bij moet zijn en hem zeker niet op je bank moet laten liggen omdat anders de hond of de kat je plaid inpikken.

plaid v&D

V&D

2. Geometrische plaid

Wil je een plaid met een design van nu? Dan is deze plaid met zijngeometrisch design iets voor jou. Hij is er ook in het roze en grijs.

130-x-150-mintgroen-13063084-product_rd

Hema

3. De bijzonder plaid

Deze plaid is niet zoals de voorgaande erg goedkoop. Deze plaid is puur design en niet alleen geschikt voor op de bank maar kan ook makkelijk over je bed worden neergelegd. De plaid is 136 x 165 cm.

Blanket-01-Mohair-Blanket-940x1410

Crowdyhouse

4. Plaid voor een landelijk interieur

Deze plaid met een PTT post look past heel erg goed in een landelijk interieur.

plaid landelijk interieur

Woonexpress

5. Een plaid met een prentje

Deze plaid is niet alleen lekker warm om onder te kruipen, hij is ook nog eens heel erg lief. Wie wil er nu niet onder een lief konijntje liggen. Hij is er ook met een pinguïn, wolf of hert.

plaid konijn

Kwantum

6. Ook in het paars

De winkel heet Ook in het Paars maar je kan hier alle kleuren plaids vinden.

12065753_1096932176991839_2722752983343099382_n

Ook in het paars

Genoeg ideeën om een lekkere plaid te kopen. Een goed boek en goede film erbij en jij bent niet meer van de bank af te krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *