Natuur aan de muur

Feathery presenteert gedroogde bloemen en planten in industriële lijsten

Haal de natuur in huis met de Botanics collectie van Feathery: gedroogde bloemen en planten in stoere industriële lijsten. Een originele en natuurlijke eyecatcher in ieder interieur. Alle producten worden met de hand gemaakt en zijn verkrijgbaar op Feathery.nl. Naast de Botanics collectie zijn er in de nieuwe interieur webshop ook metalen lijsten met veren en blauwdrukken verkrijgbaar.

De Botanics collectie bestaat uit lijsten met bladeren van verschillende bloemen en planten: van de wijfjesvaren tot ridderspoor en de Japanse notenboom. Alle bladeren worden gedroogd met een traditionele bloemenpers en ingelijst tussen dubbel glas. Het eindresultaat is een prachtig contrast tussen de natuurlijke bladeren en de stoere metalen lijst.

Veren en blauwdrukken

De interieur webshop Feathery is opgericht door Sandra en Anneke. De dames werkten samen in een duobaan bij een IT-bedrijf. Hier bleek dat ze niet alleen zakelijk goed op elkaar zijn ingespeeld, maar elkaar ook op creatief vlak perfect aanvullen. Een paar maanden geleden besloten de collega’s hun passie voor interieur te volgen en een eigen webshop te openen. Naast de Botanics collectie vind je op Feathery.nl ook veren in industriële lijsten. Verder kan je in de webshop blauwdrukken van veren en bladeren kopen of een blauwdruk laten maken van je favoriete foto. Met een eeuwenoude fotografische techniek maken de dames een prachtige cyaan-blauwe afdruk van een bijzonder moment.

natuur print

Alle producten zijn verkrijgbaar op Feathery.nl. Daarnaast zijn de lijsten te koop bij de winkels Goed in Stijl in Wormerveer, Sencha Lunchstore in Alkmaar en INSTORE conceptstore in Delft.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *