Pip Studio

pip studio

‘Happy products for Happy People’ is het motto van Pip Studio. En dat is precies het gevoel wat je bij het behang van Pip krijgt: het is vrolijk, kleurrijk en trendy. Gestart op een zolderkamer is Pip Studio een merk met een herkenbare en unieke stijl, variërend van beachwear tot wenskaarten.
De combinatie van de grote expertise en kwaliteiten van Eijffinger met het bijzondere ontwerp van Pip Studio zijn de ingrediënten voor het fantastische behang assortiment. Felle roodtinten, zoete roze, frisse blauwe tonen en rijke goudgele kleuren gemixt met dromerige prints en vrolijke tekeningen maken van je muur een statement waar jong en oud blij van wordt. Ga je liever voor een rustigere stijl zorgen fijne motieven en zachte kleuren voor een subtiele touch in je interieur. Stippen, strepen, bloemen en vogels, de ruime keuze in dessins maakt dat er voor iedereen iets tussen zit.

pip studio

Naast de welbekende reeks behang met vrolijke prints in rozen en vogels is de nieuwste en derde collectie van Pip in samenwerking met Eijffinger een mooie toevoeging. De prachtige fotoprints in heldere kleuren maken je interieur klaar voor de lente. De bovenstaande Pip for President met gouden print tegen een azuurblauwe achtergrond maakt je interieur tot een paleis en het Pip de Jouy behang heeft een scherp oog voor kleine details met een vintage touch. Onze persoonlijke favorieten?

pip studio

Flower Garland
Breng de lente in huis met deze stijlvolle en vrolijke fotoprint. Je zou ze bijna water geven. Mooi als enkele losse baan of een volle wand met kleur.
pip studio

Kiss the Frog
Je ontdekt steeds iets nieuws, naar deze fantasierijke fotoprint met kun je blijven kijken. De frisse kleuren en vrolijke print zorgen voor een tropisch zomer gevoel.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *