Kinderkledingkast Rebber Droomgrijs

Kinderkledingkast Rebber Droomgrijs

Bij Tom & Lilly vind je dat originele babybedje of het peuterbed waar je al zo lang naar op zoek bent. Maar ook een bijpassende kinderkledingkast en aparte commodes. Voor jongens en voor meisjes, van de allerkleinsten tot de al wat groteren.

De kindermeubels komen van de eigen tekentafel en zijn daarna door vakmensen gemaakt. Als halffabricaat komen ze vervolgens binnen en Tom & Lilly verzorgt daarna zelf de afwerking. Hierdoor is alles in elke gewenste kleur leverbaar. Slim, “Finished in Holland” dus.

Kinderkamer accessoires

Ook vind je er de kleurrijke vloerkleden van Pappelina, strak Zweedse design van een oerdegelijke kwaliteit en heerlijk bedtextiel van Bibelotte en Room Seven. Fris, hip, lief, schattig, stoer. Supertip: kijk ook even bij de über hippe sierkussens van deze merken! Helemaal top zijn ook op de vrolijke knuffels en ‘trophey heads’ van Anne Claire Petit.

Weg met de twaalf in één dozijn en combineren maar!

Misschien wil je de spullen, zoals deze kinderkledingkast,  een keer in het echt zien. Maak dan een afspraak en bezoek de outlet. Maar misschien heb je daar helemaal geen tijd voor en combineer dan lekker thuis op de bank met de stalen die je kan aanvragen.

Hier ga je slagen!

http://tomenlilly.nl/

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *