moppe ikea

Pimp je Moppe ikea opberger

Het nieuwe jaar is gestart. Wat is jouw goede voornemen? Een van mijn voornemens is opgeruimd het nieuwe jaar door. De afgelopen vakantie heb ik meerdere kasten opgeruimd en redelijk wat spullen naar de kringloop gebracht. En mijn intentie is om het opgeruimd te houden. Voor de komende weken hebben we een lijstje opgesteld met ruimte en kasten welke we nog gaan opbergen. We merken dat de kinderen in een andere fase komen dus veel van de echt baby – en peuterspullen kunnen we nu gaan opbergen.

Opgeruimde werkplek

Een van de moeilijkste plekken voor mij om opgeruimd te houden is mijn werkplek. Ik heb laatst al een erg handig boekje gekocht zodat ik niet constant met losse papiertjes werk maar toch “slingeren” er nog overal ideeën rond. Op de site van Solebich kwam ik dit kastje van Ikea tegen, ideaal voor het opbergen van briefjes en kleine bureauaccessoires. Wat een leuke Ikea hack. Het simpele kastje Moppe pimpen met een Scandinavisch design. Dit patroon en deze kleuren zie je ook veel terug bij Scandinavische merken o.a. bij Ferm Living.

Het kastje is echt binnen een middag gemaakt. En op de site vind je nog meer gepimpte Moppe opbergers http://www.solebich.de/bild/heute-schon-gemoppet/290979  Je zou bijna vandaag nog naar Ikea toe rennen om zo je zondagmiddag nuttig in te vullen.

Deze voorbeelden kunnen je ook inspireren om een kastje op een geheel eigen manier te pimpen. Ga aan de slag met verf, restje behang en tape en maak op deze manier je eigen opberger.

moppe ikea

Meer Ikea (hacks):

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *