December (cadeau) inspiratie voor je interieur

Ben jij al bezig met de feestdagen? Al besloten waar je gaat eten en met wie? En heb je al een thema bedacht voor jouw kerstboom? Wordt het dit jaar rood, zilver of goud? En wat voor cadeaus komen er onder? 

Voor anderen is het meestal best makkelijk om cadeaus te bedenken maar voor jezelf is het vaak best moeilijk. Mannen zijn namelijk vaak een stuk makkelijker. Een luchtje, gereedschap of sokken doen het bij de meeste mannen altijd goed. Maar een cadeau voor haar is toch vaak moeilijker. Wij dames zijn veeleisender. Het moet meer naar ons smaak zijn. Een man zou niet zo snel “zeuren” maar wij vrouwen willen toch vaak iets wat bijna 100% aansluit bij onze smaak. Gelukkig is er altijd nog ons interieur. Want cadeaus voor onze woning vinden we altijd leuk. 

Interieur wordt weer belangrijk

De afgelopen twee jaren was ons interieur al heel erg belangrijk. Door corona moesten we veel tijd in onze eigen woning of tuin doorbrengen. Het moest dan ook een gezellige plek zijn. Maar nu met de crisis wordt de woning wederom een belangrijke plek. 

We hebben financieel minder om uit te geven dus zullen we onze tijd weer vaker binnenshuis doorbrengen. Het interieur moet dan ook gezellig en knus zijn. En daarvoor hebben we wel een aantal ideeën. Cadeauideeën die prima onder de boom passen. 

 1. Een fleece deken

  Met de huidige energieprijzen vinden we het nog fijner om lekker onder een dekentje te kruipen. En nog liever dan een fleece deken hebben we een fleece wanchi. Een deken die je aantrekt.


  Ik durf te zeggen dat zelfs de mannen een fleece pak onder de boom willen hebben. Zeker omdat een buidelzakje in zit waar bijvoorbeeld de afstandsbediening in gestopt kan worden.
 2. Verlichting

  Met verlichting bedoelen we elke vorm die past bij je interieur. Van heerlijk kaarslicht tot een mooie sfeervolle lamp. In de donkere dagen zijn het deze items die sfeer brengen aan je interieur.

  Een lamp kan je dressoir of kast helemaal doen stralen. En kaarslicht is natuurlijk de ultieme sfeermaker.
 3. Wanddecoratie

  Als ik zelf iets voor onder de boom mocht uitkiezen dan zou het een mooie poster zijn. Tegenwoordig zie je heel veel posters die je kan personaliseren. Zo kan je van een foto van je gezin een mooie tekening laten maken. Ook mooie teksten vallen bij de dames altijd goed in de smaak.

  Wil je iets wat steeds aangepast kan worden kies dan een letterbord. Op een letterbord kan je elke keer iets anders plaatsen. Zo kan je bijvoorbeeld je teksten aanpassen aan het seizoen.

  De ideale wintertekst: Neem de tijd, er is genoeg (Loesje)
  De ideale zomertekst: Zomer. Waar rook is, is de BBQ (Loesje)
 4. Kussens

  Naast de fleecedeken zijn kussens of kussenhoezen ook altijd een goed idee voor onder de boom. Dit is een van de items in het interieur die de meeste van ons het vaakst wisselen. Want andere kussens op je bank kan je interieur al een hele andere look geven.
 5. Servies

  Mijn eigen cadeau voor onder de boom. Ik ben namelijk aan het sparen voor een wit/blauw servies. En een servies koop je niet in een keer. Dat verzamel je en is daarom het ideale cadeau voor de vrouw. Je kan namelijk met je verjaardag maar ook met kerst weer een deel van je servies vragen. En op dit manier langzaamaan je hele servies bij elkaar verzamelen. 

Hopelijk geven deze 5 tips je inspiratie voor jouw cadeaulijstje en zal er ook voor jou dit jaar onder de boom weer een lading cadeaus liggen. 

Foto van Element5 Digital on Unsplash

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *