Meijs Wonen tilburg

Paaswinkelen in Tilburg

De paasdagen komen er weer aan. Naast de traditionele paasbrunch is ook het bezoeken van de woonboulevard voor vele een terugkerende traditie met Pasen.  Even je laten inspireren en misschien wel op zoek naar die nieuwe bank of eettafel.  Want in het voorjaar krijgen we allemaal de kriebels en willen we iets nieuws in ons interieur.

Meijs Wonen

Meijs Wonen

Wil je laten onderdompelen in een wereld van design, reis dan af naar Tilburg, naar Meijs Wonen. Een winkel met meer dan 3000m2 aan design.

Of je nu op zoek bent naar die grote hoekbank,  de bijzonder lamp voor boven je eettafel of Eames stoel je vindt het in Tilburg.

Meijs Wonen bestaat al 25 jaar en heeft een schitterende collectie aan design meubelen. Merken als Arper, Leolux, Linteloo,  Design on Stock en nog vele meer zie jij bij Meijs Wonen in de showroom staan.

Outlet

Vele mensen vinden design duur. Je betaald meestal ook meer dan bij de standaard meubelwinkel maar je krijgt wel waard voor je geld. Kijk eens op marktplaats hoeveel Eames stoelen er nog verkocht worden. Stoelen die al een heel leven mee zijn gegaan en nog jaren mee kunnen.

Meijs Wonen laat op een andere manier mensen laagdrempelig kennis maken met design. Ze hebben een outlet afdeling waarbij de mooiste design merken tegen lage prijzen weg gaan. Op die manier wordt die design bank of stoel toch haalbaar. Kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Meijs Wonen

Design on Stock

Naast de outlet afdeling laat Meijs Wonen ook op een andere manier mensen laagdrempelig kennis maken met design. Namelijk door het aanbod van Design on Stock te verkopen. Dit Nederlandse merk maakt betaalbaar topdesign welke allemaal in Nederland gefabriceerd worden. Echt Made in Holland dus. De collectie wordt samengesteld door een vast team aan ontwerpers. Op dit moment zijn dat er zeven.  Door te werken met diverse designers ontstaat er een creatieve en afwisselende collectie.

Gastvrij

Iedereen wordt gastvrij ontvangen bij Meijs Wonen. En naast hun standaard collectie denken ze graag met je mee door meubels aan te passen. Ze hebben een eigen werkplaats welke zichtbaar is vanuit de winkel. Ook geven ze je graag een persoonlijk advies als je een niet meer weet welke richting je op moet bijvoorbeeld door het maken van een lichtplan of stylingadvies op maat.

Klanten geven Meijs gemiddeld een 8,8 voor de service en klantvriendelijkheid. Kom gerust langs voor een kopje koffie, ervaar zelf deze klantvriendelijkheid en dompel je onder in de wereld van design.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *