Opgroeien met Hema

Interieurblogster Laura Maureen is opgegroeid met Hema. Mireille ook. Maar wie eigenlijk niet? Wie heeft er nog nooit van de HEMA gehoord of iets van deze winkel gekocht? Raise your hand. Jup, i quess nobody did. HEMA bestaat al sinds 1926. De eerste vestiging van de HEMA stond in de Kalverstraat in Amsterdam.
hema
Sinds een korte tijd zien de schappen er totaal anders uit. Een compleet nieuwe inrichting, maar ook een compleet nieuwe inhoud. De producten zijn nog altijd typisch HEMA. Gelukkig. Hoe het nu precies staat met de conditie van de winkel weet niemand precies, alleen begrijpen we natuurlijk allemaal wel dat als we willen dat de HEMA nog heel lang blijft bestaan dan moeten we natuurlijk blijven kopen, blijven aanprijzen en blijven aanmoedigen.
Naast de handige spullen die je hier kan kopen kan je ook ongelooflijk veel woonaccessoires en ander mooie spul kopen, voor jong en oud!
hema cactussen

Dit rekje komt ook van de HEMA. Het wordt hier gebruikt als een soort van extra decoratie om een cactus heen. Leuk? Ik vind van wel. Ik kan hier blij van worden. Nét even anders en nét even iets meer dan alleen een cactus in een doodnormale pot met aarde. Trouwens, kan je met heel veel woonaccessoires van de HEMA jouw huis een complete make – over geven door alleen de kleur van de woonaccessoires in je huis aan te passen. Hoe?
Meestal bestaat een inrichting uit grote meubels [banken, kasten, bureau’s], kleine meubels [bijzettafeltjes, staande lampen] en woonaccessoires [vazen, kaarsen en planten]. Als je de grote meubels en kleine meubels in een neutraal kleurenpalet houdt en dus een niet te opvallende kleur geeft, dan kan je heel simpel met woonaccessoires een origineel interieur creëren. Voeg de woonaccessoires met ongeveer hetzelfde [felle] kleurenpalet toe in jouw interieur en het wordt gelijk een ander plaatje. Zo kan je dus makkelijk [en goedkoop!] meegaan met de trends. Easy!
150c0c5dc20f6c454e72f00fbaa1035f
planten
IMG_5536
Geschreven door Laura van der Velden https://lauramaureen95.wordpress.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *