opbergen snoeren

Opbergen snoeren en zonnenbrillen

Opbergtips

Hebben jullie nu ook zoveel last van kwijtgeraakte snoertjes of zonnenbrillen? Hier in huis wel. Wij zijn al maanden aan het zoeken naar de adapter van de nintendo. Heel vervelend want nu kunnen de kinderen er niet op spelen, nog vervelender is dat dit niet onze nintendo is maar die spelcomputer van mijn broertje. En al die tijd hebben we de kinderen er constant op gewezen dat ze goed op de spelletjes moesten letten. Die kleine schijfjes raak je namelijk zo kwijt. Nooit gedacht dat je dus ook een compleet snoer kwijt kan raken. Hij is vast ergens hier in huis maar waar hebben we nog niet ontdekt.

Een ander item wat hier ook regelmatig kwijt is zijn de zonnenbrillen. En dan niet de mijne want ik kan niet zonder mijn zonnenbril dus die zit altijd in mijn tas maar wel die van de kinderen. Mijn kinderen hebben gelukkig niet erg veel last van het licht in hun ogen en dragen hun bril eigenlijk meer omdat ze dat stoer vinden. Het nadeel daarvan is dat je er dus ook niet erg “zuinig” op bent en hem daardoor snel kwijt raakt.

Toen ik op internet dit zelfmaakidee/DIY tegenkwam moest ik dan ook meteen aan mijn eigen huishouden denken. De perfect oplossing en nog zo gemaakt op.

De complete omschrijving vindt je op de site Brit + Co met o.a. een leuke woonblog.

opbergen snoeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *