paasbest ikea

OP JE PAASBEST MET NIEUWE LIMITED VOORJAARSCOLLECTIE VAN IKEA

  • Nieuwe producten voor een vrolijk gedekte tafel tijdens de paasdagen
  • Van gestippeld servies tot decoratieve paaseieren en paashazen
  • Limited KACKLING collectie vanaf voorjaar 2016 verkrijgbaar

Het is nog even wachten tot de pasgeboren lammetjes door de wei dartelen, maar IKEA laat je alvast proeven van de lente. Maak kennis met de nieuwe producten van de limited Pasen- en voorjaarscollectie KACKLING. Breng je huis helemaal in de paassfeer met leuke kussens en vrolijke decoraties. Met het servies, glaswerk en diverse tafellakens maak je van het paasontbijt een kleurrijk en gezellig feest. Deze paasbeste producten zijn vanaf maart 2016 verkrijgbaar bij IKEA, met uitzondering van IKEA Zwolle.

Pasen in de keuken

Eerste Paasdag begint natuurlijk in de keuken met de voorbereidingen voor het gezellige paasontbijt. Als je de eieren kookt of het paasbrood snijdt, komt het KACKLING schort en de theedoek met paaseieren zeker van pas. En met de gele gestippelde pannenlappen haal je de warme broodjes uit de oven.

pasen ikea 1

Aangeklede tafel

Klaar met de voorbereidingen? Dan mag je de tafel dekken. Het KACKLING tafelkleed is zowel in kleur als in grijstinten verkrijgbaar. Dat levert een mooi contrast op met de vrolijke gekleurde tafelloper. De tafellakens en de tafellopers zijn gemaakt van 100 procent katoen van duurzamere bronnen.*

pasen ikea

Om van te smullen

De gestippelde lichtroze, lichtgele en lichtblauwe borden, schaaltjes en mokken uit de KACKLING collectie maken het paasfeest compleet. Het paasontbijt kan natuurlijk pas echt beginnen wanneer de paaseieren in de bijpassende eierdopjes op tafel staan.

pasen ikea

Paashazen, bloemen en glazen

Het paasbrood is de ster van je paasontbijt. Die mag dus onder de glazen stolp op de feestelijke KACKLING serveerschaal. De versgeperste sinaasappelsap schenk je in de glazen die zijn versierd met bloemen en paashazen.

pasen ikea

Lente in huis

Wil je lente helemaal in stijl vieren? Combineer dan de vrolijk gedekte paastafel met de gestippelde stoelkussens uit de limited KACKLING collectie. Of haal het voorjaar in huis door je kussens te voorzien van de gekleurde kussenslopen. Kies je voor paaseieren, paashazen of lentebloemen?

pasen ikea

Speelse paasdecoraties

Met de kleinste decoraties kan je veel sfeer in je interieur brengen. Leg bijvoorbeeld decoratieve eieren in een schaal of op tafel. De stippels en paashazen op de eieren geven een speels effect. Of hang de KACKLING paasei- en paashaasdecoraties op. Vrolijk Pasen!

pasen ikea

* Onder 100 procent katoen van duurzamere bronnen verstaat IKEA katoen van planten die geteeld zijn volgens de richtlijnen van Better Cotton, door katoenboeren die werken volgens Better Cotton en duurzamer geproduceerd katoen uit de Verenigde Staten volgens bijvoorbeeld het e3 Cotton Program. Duurzamere bronnen voor hout definiëren we als FSC™-gecertificeerd of gerecycled hout.

pasen ikea PE559748 PE559729 PE559727 PE559725 PE559718 PE559713

PE559709 Pasen ikea short pasen ikea pasen ikea pasen ikea pasen ikea pasen ikea pasen ikea  pasen ikea pasen ikea pasen ikea pasen ikea pasen ikea pasen ikea pasen ikea pasen ikea pasen ikea 2

About Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *