Oma’s pudding in een modern jasje

Veelzijdige vormen

Herinner je je nog de vrolijk gekleurde puddingvormen die vroeger bij oma aan de keukenmuur hingen? Alleen al bij het zien van die vormen dwaalden de gedachten af naar oma’s romige zelfgemaakte pudding en liep het water je in de mond. Bitossi Home brengt dit nostalgische gevoel weer helemaal tot leven met de Dolcemente collectie.

bitossi puddingvorm

Nostalgisch en modern

De Dolcemente collectie bestaat uit verschillende cake-, taart-, tulband- en cupcakevormen in vrolijke vormen en verrassende kleuren. Van knalkleur rood tot trendkleur koper en van zachte pasteltinten tot intens wit. Een tikkeltje nostalgie, maar wel in een modern jasje. Het moderne jasje blijkt ook in praktisch gebruik: de bakvormen uit de Dolcemente collectie zijn stuk voor stuk vaatwasser-, oven- en magnetronbestendig.

Te mooi om op te bergen

De serviezen van Bitossi Home staan bekend om hun veelzijdigheid. Ook de Dolcemente collectie bewijst dat maar weer. Zo lenen de cupcakevormpjes zich uitstekend als originele schaaltjes bij een high tea en kan de taartvorm prima dienen om op de ontbijttafel versgebakken broodjes in te serveren. In de tijd dat de bakvormen niet worden gebruikt, zijn ze natuurlijk te mooi om op te bergen in het keukenkastje. Geïnspireerd door de keuken van oma maak je van de bakvormen kunst aan de muur. Creëer een perfecte mix van nostalgie en eigentijds design. Niet alleen op tafel, maar ook aan de muur.

bitossi pudding

Adviesverkoopprijzen:

Cakevorm vanaf € 29,95

Taartvorm vanaf 29,95

Cakevorm rond vanaf € 35,95

Bakvorm vanaf 21,95 p/2 stuks

Cupcakevorm € 23,95 p/4 stuks

Meer info: wwww.bitossihome.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *