woonaccessoires

Nederlands modelabel lanceert collectie woonaccessoires

‘Sandwich Things’

Het Nederlandse modelabel Sandwich, al 35 jaar geliefd bij veel vrouwen, komt voor het eerst met een interieurcollectie: Sandwich Things. De uitbreiding van de kledingcollectie met woonaccessoires komt voort uit de groeiende interesse van vrouwen in lifestyle-artikelen die hun huis én leven meer kleur geven. Sandwich Things sluit naadloos aan op het nieuwe Sandwich shop concept; een vriendelijke, moderne look, pastelkleuren en grafische prints. De serie bestaat uit borden, schaaltjes, kopjes, kaarshouders, kaarsen, servetten, vaasjes en kussens – in beige, soft blue, soft pink of soft green in combinatie met wit, met af en toe een catchy gouden ‘dip’ op de vaasjes. De gekleurde vlakken op de kussens zijn geborduurd, voor een warm en luxe gevoel.

Samen met familie of vriendinnen aan tafel of op de bank: ‘better together’.

De Sandwich Things zijn vanaf half oktober verkrijgbaar bij onder andere de Sandwich shops. De sets borden, schaaltjes en kopjes zitten in een stijlvolle (cadeau)box. Ook de andere items kunnen mooi worden ingepakt om iemand cadeau te geven. Ieder seizoen wordt de collectie uitgebreid met een nieuw item.

servies

Prijzen: set borden € 49,95, set schaaltjes € 39,95, set kopjes € 29,95, vaas € 12,50, kaarshouder (hoog/laag) € 9,95, kaars € 7,95, servet € 2,95, vierkant kussen (incl. vulling) € 59,95, rechthoekig kussen (incl. vulling) € 49,95.

About Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *