natural balance

Natural Balance

Goed slapen onder een mooie dekovertrek welke ook nog goed is voor je gezondheid.

Slaap is erg belangrijk. Als we niet goed slapen zullen we dat op meerdere vlakken merken. Allereerst voelen we ons moe wat o.a. invloed heeft op onze humeur en onze concentratie maar wist je dat:

  • Je sneller honger hebt als je slecht slaapt? Je wilt grotere porties en het liefst met veel vetten en koolhydraten.
  • Je huid sneller veroudert als je regelmatig last hebt van slaaptekort.
  • Je meer kans hebt op een beroerte. Uit onderzoek is gebleken dat mensen van middelbare leeftijd of ouder die minder dan 6 uur per nacht slapen 4x meer kans hebben op een beroerte.

Daarom is goed slapen belangrijk. Eet gezond, beweeg voldoende en ga op tijd naar bed om gezond te blijven.  Overtrekken van Natural Balance werken daar tijdens je slaap aan mee. De dekbedovertrekken bevatten micro balletjes welke vrijkomen door wrijving hierdoor neutraliseren zij ongewenste geuren en gassen (zoals rook, schoonmaakmiddelen of uitlaatgassen) zodat zij geen effect op je gezondheid hebben en zuiveren de lucht.

Design

Naast dat de overtrekken goed zijn voor uw gezondheid hebben ze ook nog eens hele leuke designs in verschillende kleuren. Je slaapkamer ziet er niet alleen leuk uit maar is ook nog eens een gezonde plek.

De collectie van Natural Balance is verkrijgbaar bij Nightlifeliving.nl

Met de code NBInterieurinspiratie krijgen lezers 50% korting op de Natural Balance collectie.
(hoe werkt de korting werkt? Als u de producten bekijkt in uw winkelmandje dan kunt u bij “Kortingscode” deze code ingeven en zal de korting van 50% berekend worden.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *