Pal BT Radio

Muziek in de tuin

Ben jij ook zo dol op muziek?

Ik heb het liefst overal waar ik ben muziek aanstaan. Of ik nu in de keuken sta te koken of dat ik boven in de slaapkamers de was aan het opruimen ben. Ik kan niet zonder de muziek. De enige plek waar ik geen muziek aan heb is als ik reis met het openbaar vervoer. Dat zou ik wel graag willen maar ik ben zo bang dat ik mee ga zingen :).

Audio om mee te nemen

Met de komst van de iPhone en Ipad in ons gezin namen we al regelmatig muziek mee maar dat gaf toch niet altijd de kwaliteit die we wenste. Daarbij is het ook eigenlijk niet beste apparaat om als radio of muziekspeler te gebruiken. Het geluid wat er uit komt is toch minder. Ik miste wat volume.

Tivoli Audio

Via de mail kreeg ik  de vraag of ik de Tivoli Audio wilde gebruiken voor een productfoto en/of ik hem wilde testen. En als muziek liefhebber wilde ik dat wel. En deze kleine draagbare radio kwam ook nog op het goede moment want dat weekend stond er een middagje weg met de kinderen op de planning even als een bezoekje aan het strand. Perfecte momenten om de radio te testen.

Vanaf het moment dat ik de radio ontving is hij eigenlijk niet van mijn zijde geweken. Die vrijdagmiddag heb ik hem eerst in de tuin gebruikt. ’s Middags eerst gezellig met alle kinderen en hun vriendjes en ’s avonds met een relax muziekje aan toen ik met mijn vriendin in de tuin bij een vuurtje zat te borrelen.

Ook het opvolgend weekend werd er veel gebruikt gemaakt van de PAL BT. Tijdens het picknicken en op het strand hebben we heerlijk genoten van onze eigen muziek. Je PAL BT werkt namelijk via bluetooth en zo kan je overal gebruik maken van bijvoorbeeld je Spotify playlisten. En daar heb ik er behoorlijk wat van dus op deze manier kan ik er nog meer van genieten.

Over het algemeen ben ik erg positief over de PAL BT:

Positief:

  • Goede geluid
  • Voldoende volume
  • Leuk design
  • Makkelijk te bedienen

Verbeterpunten:

  • Voor een draagbare radio vind ik het jammer dat er geen handel of handvat aan zit.
  • Er is wel een draagtas maar in combinatie met het design en de kleuren van de PAL BT vind ik deze draagtas niet mooi. Een optie zou zijn om wat meer design in de draagtassen te doen.

Wil je net al mij ook zo’n handige draagbare bluetooth radio kijk dan eens op Tivoli Audio waar ze niet alleen deze kleine radio verkopen maar een nog grote assortiment aan mooie audio apparaten hebben. En niet alleen modern zoals de PAL BT maar ook een paar prachtige retro exemplaren in een modern jasje met de techniek van nu.

tivoli audio

Dit artikel werd mede mogelijk gemaakt door Tivoli Audio.

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *