rustiek wonen

Het nieuwe rustiek

Het nieuwe rustiek

Shop de stijl bij Westwing!

Rustiek wonen is voor veel mensen een droom, maar hoe realiseer je deze woonstijl in jouw eigen huis terwijl je deze tijdloze stijl tegelijkertijd een moderne upgrade geeft?

Het nieuwe rustiek is de stijl waar strak, wit minimalisme en een landelijk gevoel voor charme elkaar ontmoeten. Nieuw rustiek is een frisse, vernieuwende trend die een passie voor design en interieur combineert met de liefde voor oude stijlen en retro vormen. Eigenlijk is het de perfecte look voor iedereen; van jonge stellen die net zijn gaan samenwonen tot gezinnen met een druk leven en huishoudens waar het juist wat rustiger wordt omdat de kids al uit huis zijn.

Kies voor witte muren en meubels in neutrale tinten als basis en voeg daar accessoires aan toe van ruw hout en metaal, kies voor retro pastelkleuren als accent. Natuurlijk zijn metallics als koper en zink onze favorieten! Denk bijvoorbeeld eens aan een hoge, lichte woonruimte en stel je voor: tegen de muur staat een shabby chic dressoir in crème, daarboven hangt een hippe retro print in pastelkleuren. De ruimte wordt verlicht door een glanzend koperen lamp en her en der staan hippe decoratieve accessoires zoals glazen stolpen en shabby vogelkooien. Dit is de ideale, relaxte woonkamer die niet alleen comfortabel, maar ook prachtig ingericht is. Wat wil je nog meer?

Alle meubels en woonaccessoires die je nodig hebt om deze stijl te realiseren in jouw eigen huis vind je bij Westwing Home & Living. Elke dag verrast Westwing jou met exclusieve sales boordevol meubels en woonaccessoires van topmerken met kortingen tot 70%. Meld je nu aan voor een dagelijkse nieuwsbrief boordevol wooninspiratie, toegang tot de sales en een online Magazine vol binnenkijkers bij BN’ers en lezers, tips & tricks en designer stories.

uil in stolp

rustieke kastwestwing

vogelkooitjes interieur

 

sidetable

kussen vlinders insecten

c-het-nieuwe-rustiek-4570-0205-l

 

poster bike

 

hanglamp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *