Muurstickers met uiltjes

Muurstickerspecialist presenteert: Muurstickers met uiltjes

Muurstickers zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, maar er is één trend die er op dit moment echt uitspringt, aldus Muurstickerspecialist.nl. Dat zijn interieurstickers met uiltjes. Deze muurstickers zijn niet alleen erg leuk om bijvoorbeeld je woonkamer of gang een nieuwe look mee te geven, ze zijn ook zeer geschikt als kinderkamer decoratie.

Met een uiltjes muursticker zorg je voor een echte blikvanger op de muur. Muurstickers worden gemaakt in één kleur, maar natuurlijk zijn er ook full-color opties mogelijk. Bij Muurstickerspecialist kun je bij de meeste stickers zelf in ieder geval één kleur kiezen voor de sticker en zelf de maat aangeven. Zo ontvang je een gepersonaliseerde muursticker die perfect in de kamer past. Wat dacht je bijvoorbeeld van uiltjes op een tak waarbij je zelf de kleur van de blaadjes rondom de tak kunt kiezen? Of ga voor een leuke boom (in de kleur die jij aangeeft) die verder vol zit met gekleurde uiltjes. Er zijn vele mogelijkheden, neem maar eens een kijkje bij de collectie kinderkamer muurstickers.

uilen muursticker

Muurstickers plakken

Goed om te weten: het aanbrengen van muurstickers is heel makkelijk. Zelfs als je niet zo´n klusser bent kun je de stickers handig aanbrengen met een applicatielaag die voor de sticker zit. Deze laag zorgt ervoor dat de uitgesneden sticker in zijn geheel goed op de muur komt. Als je deze laag vervolgens verwijdert, blijft alleen de muursticker achter op de muur. Doordat de ontwerpen van Muurstickerspecialist totaal uitgesneden worden, zie je geen transparante randen om de sticker en bevat de sticker verder ook geen witte achtergrond. Dit zorgt voor het mooie effect alsof de sticker als een sjabloon op de muur zit.

muursticker uil

Op zoek naar een leuke muursticker uil? Neem vooral eens een kijkje bij www.muurstickerspecialist.nl waar je een uitgebreid assortiment muurstickers vindt!

uilen muursticker

 

 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *