Dek een feestelijke tafel met de nieuwe producten van IKEA

  • Nieuwe designs en producten voor een feestelijk diner
  • Van bloemenbestek en vrolijk textiel tot een betaalbare stoomoven
  • In augustus verkrijgbaar bij de keuken- en eetkamerafdeling van IKEA

Amsterdam, 20 juli 2015 – Nodig je familie of vrienden maar alvast uit, want jouw volgende diner wordt een feest met de nieuwe producten van IKEA. Maak kennis met de nieuwste decoraties, kleden en bestek. Ontdek hoe je met een kandelaar en papier kan variëren in de aankleding van je tafel. Met de nieuwste stoomoven serveer je makkelijk een gezonde maaltijd en voor meer variatie heeft IKEA ook nieuwe Zweedse specialiteiten zoals de vegetarische balletjes.

 Met mes en vork

Verras je gasten met een nieuw bestek op je gedekte tafel. Ga je voor het moderne, elegante BEHAGFULL bestek? Het traditionele, stijlvolle SKUREN bestek? Of kies je voor de messen, vorken en lepels met het bloemenmotief van het romantische ÄTBART bestek?

01-IKEA-Productnieuws-BEHAGFULL 03-IKEA-Productnieuws-ATBART(1)

Voor fijnproevers

Zet een stukje Zweden op tafel met verschillende Zweedse specialiteiten uit de Swedish Food Market van IKEA. Zoals de LAX FILÉ zalmfilet, een goede bron van proteïnen en omega 3-vetzuren. De geliefde gehaktballetjes zijn er nu ook in een vegetarische variant: GRÖNSAKSBULLAR en een variant gemaakt van kip met uitsluitend natuurlijke ingrediënten: KYCKLINGBULLAR. Loopt het water je al in de mond?

 feestelijke tafel 20-IKEA-Productnieuws-KYCKLINGBULLAR 19-IKEA-Productnieuws-GRONSAKSBULLAR-2 19-IKEA-Productnieuws-GRONSAKSBULLAR 18-IKEA-Productnieuws-LAX-FILE

Uit de stoomoven

Koken met de KULINARISK stoomoven is niet alleen gezond, maar ook heel smaakvol. Bij stomen blijven de smaak en de kleur van het eten behouden, evenals alle voedingsstoffen, mineralen en vitamines. Deze veelzijdige oven heeft alles in huis voor een geweldige kookervaring. Van een ingebouwde vleesthermometer tot een turbogrill en een handige reinigingsfunctie. Bovendien past het moderne design in vrijwel iedere keuken.

 08-IKEA-Productnieuws-KULINARISK 10-IKEA-Productnieuws-KULINARISK

Feestelijke decoraties

Maak je feestdiner compleet door de eetkamer of tuin te versieren met honingraatbollen en pompoms. VISIONÄR papieren decoraties zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en vormen tegen een betaalbare prijs. Goed voor de feeststemming en ook ideaal om cadeaus mee te decoreren.

 13-IKEA-Productnieuws-VISIONAR 12-IKEA-Productnieuws-VISIONAR 11-IKEA-Productnieuws-VISIONAR

Kaarslicht

Of je nu binnen of buiten eet, een onvergetelijk diner kan natuurlijk niet zonder kaarslicht. Met de JÄTTEVIKTIG kandelaar kan je eindeloos variëren. Zet de kaarshouders in een rij of creëer je eigen kandelaar. De kandelaar is ook geschikt voor theelichtjes.

17-IKEA-Productnieuws-JATTEVIKTIG 16-IKEA-Productnieuws-JATTEVIKTIG 15-IKEA-Productnieuws-JATTEVIKTIG-2 15-IKEA-Productnieuws-JATTEVIKTIG

Vlekvrij tafelkleed
Wie zich nog zorgen maakt om vlekken op het tafelkleed, is nu gerustgesteld. Het geruite BERTA RUTA tafelkleed, het SLÖJBLOMMA tafelkleed met bloemen en het oranje gestippelde SYRENTRY tafelkleed zijn allen voorzien van een laagje plastic én mogen in de wasmachine.

05-IKEA-Productnieuws-BERTA-RUTA

Smaklig måltid! Oftewel, smakelijk eten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *