Monsterlijk patroonbehang voor de stoere kinderkamer van Perron 11

Kinderkamerbehang voor een stoere kinderkamer

Monsterlijk patroonbehang voor de stoere kinderkamer van Perron 11

Dit patroonbehang van “Ploe en de Monstermakkers” van Perron 11 brengt de kinderkamer tot leven! Het monster patroon in vrolijke kleuren is geschikt voor de stoere jongens- en meisjeskamer. De monstermakkers zijn lief, schattig, grappig, én ze jagen de enge monsters uit de kinderkamer! Jouw kindje voelt zich vast heel fijn met alle monstervriendjes in de kamer. 

Behang op rol

Op elke rol patroonbehang zitten 3 banen van 50 cm breed en 3 meter lang. Het is zeer goede kwaliteit gestreken vliesbehang dat zelfs de onervaren klusser gemakkelijk op de muur plakt. Je smeert namelijk niet het vliesbehang in met behanglijm, maar de muur zelf. Geen gedoe meer met natte behangbanen dus!

Mix-and-match

De serie Ploe en de Monstermakkers bestaat uit veel meer dan alleen patroonbehang. Zo zijn bijna alle monsters verkrijgbaar als muurstickers en is het mogelijk je eigen monster posterbehang samen te stellen. Wil je bijvoorbeeld een monstertruck en een monster uitkijktoren op de muur? Of een monstertruck en een vliegtuig? Het kan allemaal. Mix-and-match met het patroonbehang, de muurstickers en het posterbehang van de muurdecoratie serie Ploe en de Monstermakkers!

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *