puikdesign monday vase

Monday Vase plaatst je bloemen op een voetstuk

Met trots lanceert lifestylemerk puik de nieuwe Monday Vase. Een elegante vaas die is gemaakt om natuur naar nieuwe hoogten te brengen. De vaas komt perfect tot zijn recht door de bijpassende design standaard. Samen met een prachtige bos bloemen is dit dé blikvanger in het interieur.

De Monday Vase is mond geblazen en heeft een minimalistische uitstraling. De doorzichtige vaas met zachte randen is gemaakt om bloemen te laten bloeien zoals een vaas nooit eerder heeft gedaan. De smalle hals zorgt ervoor dat elk boeket mooi tot zijn recht komt. In combinatie met de standaard maak je de vaas tot een echt designobject. Ze vullen elkaar zo mooi aan dat het lastig is je ogen ervan af te houden. Dit maakt de set tot een ware eyecatcher en een perfect cadeau voor de feestdagen!

Standaard met mooi lijnenspel
Om het echt bijzonder te maken zet je de vaas in de bijpassende Monday Standaard. De combinatie van de zachte rondingen in glas en strakke lijnen in metaal creëren samen een elegante compositie. De vaas kan zowel los als op de standaard in een ruimte staan. De taps toelopende onderkant van de standaard geeft een voet aan de vaas en zorgt voor een mooi lijnenspel.

Siebring & Zoetmulder
Ontwerpduo Elise en Lianne van Siebring & Zoetmulder hebben zich bij het ontwerpen van dit designproduct laten inspireren door het verhoudingensysteem zoals deze is opgezet door Dom Hans van der Laan. Als monnik heeft hij diverse kloosters ontworpen die zich kenmerken door hun eenvoud, licht, schaduw, textuur en maatverhouding. Deze kenmerkende elementen zijn terug te vinden in het ontwerp van de Monday Vase met standaard. De trapvorm in de Monday Collectie vindt zijn oorsprong in de speelse trapvormen in Spaanse appartementencomplexen.

Verkoopinformatie
De glazen Monday Vase heeft een verkoopprijs van € 50. De bijpassende stalen standaard kost € 25 en is verkrijgbaar in zwart en goud. Bestel de vaas en standaard via www.puikdesign.nl of bij een van de 300 retailers.

Over puik
Dutch design teruggebracht tot een collectie van essentials. Een smaakvolle lijn meubels en accessoires van de beste Nederlandse ontwerpers. Puik selecteert, coproduceert, presenteert en levert direct van de bron. Om je huis te verlevendigen of je werkplek meer pit te geven. Elk item is origineel, verantwoord geproduceerd en gemaakt van eersteklas materiaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *