Ikea moederdag

Moederdag: CADEAUS VOOR ALLE TYPE MOEDERS BIJ IKEA

  • Moederdag cadeautips voor verschillende type moeders
  • Origineel en betaalbaar voor kinderen (en vaders)
  • Van kunst voor de crea bea tot stijlvol servies voor de keukenprinses

Het is bijna Moederdag. Waarmee laat jij op zondag 10 mei aan je moeder zien dat je van haar houdt? IKEA helpt je op weg met deze originele en betaalbare cadeaus. Of ze nu groene vingers heeft of een keukenprinses, gezellige chaoot, schoonheidskoningin of crea bea is: met deze cadeaus verras je haar dit jaar echt.

Voor de crea bea

Houdt jouw moeder van kunst? Dan doe je haar zeker een plezier met deze kleurrijke IKEA ART EVENT 2015 Nuria Mora poster uit de Street Art Collection. De tijdelijke collectie bevat in totaal 12 limited edition posters van gevestigde en opkomende straatkunstenaars van over de hele wereld. De posters kosten 9.99 per stuk.

Nuria Mora poster

Voor de groene vingers

Deze FRÖER kweekset ziet er niet alleen heel leuk uit op het balkon of in het raam; je mama kan er ook haar eigen kruiden mee kweken. De kweekset bevat alles voor het kweken van drie verschillende kruidenplantjes. Zo heeft ze altijd verse kruiden bij de hand voor tijdens het koken: 6.99.

FRÖER kweekset

Voor de gezellige chaoot

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Vergeet jouw moeder vaak haar afspraken? En is ze overal te laat? Dan is dit niet alleen een mooi, maar ook functioneel cadeau. Dankzij deze groene SKOVEL wandklok is je moeder straks altijd bij de tijd: 39.95

SKOVEL wandklok

Voor de schoonheidskoningin

Staat jouw moeder uren voor de spiegel, is ze van de laatste modetrends op de hoogte en is ze gek op crèmes, lotions en make-up? Met de ladder uit de nieuwe SPRUTT collectie krijgen al haar toiletspullen een mooie plek en hangt haar perfecte outfit er stijlvol bij. Bovendien is de ladder ideaal om haar favoriete tijdschriften in op te hangen: 24.95.

SPRUTT ikea

Voor de keukenprinses

Verras je moeder met een heerlijk zelfgemaakt ontbijt op het IKEA 365+ serviesgoed. Zo heb je een cadeau en een leuk moment in één met het ontbijtbord (1.49), het eierdopje (1.99), de karaf met kurk (4.99) en kop en schotel (2.49). De producten uit de IKEA 365+ collectie zijn prachtig in hun eenvoud, stapelbaar en gemaakt om erg lang mee te gaan. 

IKEA 365+ serviesgoe

Inpakservice

Heb je nog geen mooi inpakpapier voor je cadeaus? Met het KÄRESTA cadeaupapier wordt Moederdag extra feestelijk: 1.99 voor een set van drie rollen. De vrolijke KÄRESTA vlinders maken het helemaal af. Ze zijn in diverse kleuren verkrijgbaar en kosten 1.49 voor een setje van vier stuks.

Fijne Moederdag!

moederdag ikea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *