servies marmer moederdag

Een nieuw servies voor Moederdag

Moederdag, Vaderdag, verjaardagen, Kerst en Oud & Nieuw; er zijn zoveel speciale dagen in het jaar waarop we de tafel graag extra feestelijk aankleden. Salt&Pepper heeft een trendy collectie serviesgoed, glaswerk en bestek, waarmee elke tafel er op z’n best uitziet. Sjiek of juist stoer, mooi ton-sûr-ton of in een bont kleurenpalet. Marble is nieuw: een porseleinen servies met de looks van marmer. Voor een steengoed ontbijt, lunch of diner. Aangevuld met de coole Frost glazen en het shiny bestek Host in rosé-goud, is de tafel klaar voor een onvergetelijk etentje. Real fashion for your home!

1+1+1 = 3

Wie gaat combineren met de Marble, Frost en Host collecties van Salt&Pepper ontdekt al gauw de meerwaarde van deze nieuwe lijnen. Ze zijn onderling een perfecte match; voor een romantisch ontbijt voor twee tot een uitgebreid diner met vrienden. Stoer, sjiek, speels of stijlvol? Dek met Salt&Pepper je tafel in elke smaak.

Steengoed servies Marble

Marble van Salt&Pepper is een porseleinen servies met de looks van marmer. Het natuurlijke decor is in glazuur gezet. Hierdoor is het sterk, niet poreus en kan het servies gewoon in de vaatwasser, wat na een uitgebreid etentje wel zo fijn is. Combineer naar eigen idee kommen, bekers, kop en schotels, mokkakoppen, soepkommen, platte en dessertborden. Alle items voor een steengoed gedekte tafel zijn aanwezig. Tip: Marble combineert ook mooi met een servies in uni kleur zoals wit maar ook azuur blauw.

Coole Frost glazen

Een perfecte match met het Marble servies zijn de opvallende glazen van Frost. Die hebben een hele coole look, omdat de glazen grotendeels geëtst zijn. De stoere, zilvermatte optiek past perfect bij het grijs geaderde marmer. De glazen zijn bovenaan gewoon transparant, wat wel zo lekker drinkt natuurlijk. Er is keuze uit wijnglazen, champagne- en longdrinkglazen.

Luxe bestek in rosé

En wie écht uitpakt aan tafel, volstaat niet met alleen een gewoon bestek van mes, vork en lepel. Nee, alle specials mogen dan op tafel. Van slabestek tot kaasmes, van taartschep tot taartvork. Salt&Pepper biedt met de Host-collectie alle luxe extra’s en dan ook nog eens in dé trendkleur van dit seizoen: rosé. Een warme kleur die het midden houdt tussen goud en koper, met een mooie roze zweem. Hip en sjiek tegelijk. En ook weer prachtig te combineren met het Marble-servies. Met name de rosé koffielepels en taartvorkjes en de ‘marmeren’ kop en schotel en dessertborden zijn een mooie vier-eenheid.

Mix en match met Marble, Frost en Host en ontdek de vele verschillende gezichten van dit karakteristieke trio. Voor etentjes die naar méér smaken!

Adviesverkoopprijzen:

Marble collectie – 20-delig servies € 119,00, sets vanaf € 24,90,

Host collectie sets vanaf € 19,90,

Frost wijnglas, champagneglas en longdrinkglas € 39,90 p/4 stuks.

 Kijk voor meer info op www.saltandpepperhome.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *