Mix & Match met design salon- en bijzettafels.

Een salontafel kan onopvallend verdwijnen in een interieur, maar het is natuurlijk veel leuker om hier een echte blikvanger van te maken. Het is dan ook een echte toevoeging aan de zithoek in uw interieur. Een design salontafel is net even wat unieker dan de gemiddelde tafel en heeft daardoor een geheel eigen uitstraling. Nog leuker is het mixen en matchen van verschillende bijzettafels en salontafels om zo een speels effect te creëren in de zithoek. Zo maak je van meerdere tafeltjes een grote salontafel. Je krijgt het mooiste resultaat wanneer je verschillende hoogtes met elkaar combineert. Daarnaast zorgt ook het mixen van materialen voor een unieke combinatie! We hebben een aantal bijzettafels en salontafels voor je onder elkaar gezet, die mooi te combineren zijn!

salontafel

DLM table & Around Table
Zoals ik hierboven noemde vormen tafels van verschillende materialen een mooie combinatie! Zoals de hierboven afgebeelde DLM bijzettafel van HAY en de Around Table van Muuto. De DLM (Don’t Leave Me) tafel is in twee afmetingen en vele kleuren te verkrijgen, waardoor deze ook leuk samen matchen. Ook de houten Around Table kan in andere kleuren en heeft hiernaast nog een hoger model.

MixMatchTafels_WireBaskets

Vorm én functie
Form over function? Ferm Living combineert beide met de Wire Baskets. De metalen manden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en door het toevoegen van een houten Top veranderd hij in een handige, functionele bijzettafel. Mix en match verschillende groottes en kleuren en je hebt een toffe Scandinavische stijl tafels in je zitgedeelde. Ideaal voor kranten, kussens, houtblokken, plaids of de poppen en knuffels van de kids!
MixMatchTafels_BellNYC

Retro
Op zoek naar een meer classy en luxe uitstraling? Mix en match dan de Bell tafels van ClassiCon met de NYC tafels van Ruijch. Deze hebben beiden een Retro look door de eenvoud en ronde vormen. Deze in combinatie met het mondgeblazen glas van de Bell tafels zorgen voor een bijzondere mix!
bijzettafels

Trays & Tables
De meeste salontafels en bijzettafels zijn rond. Maar als je liever geen ronde vormen in huis hebt, zijn er ook vierkante tafels die je gegroepeerd in je zithoek kunt zetten. Zoals de populaire Tray Tables van HAY. Net als de DLM tafel is deze te verkrijgen in verschillende kleuren en afmetingen, waardoor je eindeloos kunt blijven combineren. De Trays zijn afneembaar, dus naast mooi ook nog eens functioneel!

Geïnspireerd geraakt door bovenstaande tafels? Bij MisterDesign zijn er nog veel meer mooie design bijzettafels en eettafels te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *